16 månader!

Kan det verkligen stämma? "Kvinnor gråter i genomsnitt 16 månader av sitt liv"?

I mitt fall kommer det nog va 116 månader innan jag kastat in handduken. Jag är lätt den mest gråtmilda tjejen jag känner. Fredrik håller med. Han håller verkligen med, haha.

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Ja inte räcker det med 16 månader här heller... sa just det på jobbet idag att jag grinar för allt! Är någon glad, då grinar jag! Är någon ledsen - då grinar jag!! Det enda jag kan säga till försvar är att jag är konsekvent eftersom jag grinar i alla lägen och åt allt :D

2009-11-23 @ 20:27:53
Postat av: Matilda

Hej!

Tack för din superhärliga och gulliga kommentar inne hos mig, den gjorde mig glad! Satt här och log för mig själv! Haha!

Och NEJ, man KAN inte ha för många koppar! ;-) Hehe!



Man kan ju alltid ge bort lite koppar i julklapp till sin pojkvän/sambo. Då kan de ju inte säga nej? Och om de säger "men du.... vi haaar ju redan en massa koppar??" så säger man "men ÅÅH vad otacksam!!"

;-)

Postat av: Ylva

Förr var jag inte alls lättberörd av tex filmer och så, men nu grinar jag till film, sport, glada saker, ledsama saker...



Det är väl åldern ;)

2009-11-24 @ 18:28:25
URL: http://yllenylle.blogg.se/
Postat av: Matilda

hahahaha! vad härliga ni är!! haha, hade inte ens tänkt på att han hade en rosa mugg! men nu när du säger det så. och jag har en blå.. ;-)

vet inte om jag vågar berätta för mattias om upptäckten, då kanske han blir medveten och slutar ställa upp på bild! haha! ;-)

2009-11-24 @ 21:37:05
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback