Naked Truth

Ja. Här sitter jag. Aspirinmask i ansiktet och sveriges puffigaste ögon. Dricker kaffe ur maskin.

Aspirinmasken är det bästa jag provad och har gjort det till ett litet mission att sprida denna lifechanging experience vidare. Man använder alltså huvudvärkstabletter som man mosar och gör en ansiktsmask av. Funkar dock bara med Aspirin.

Recept:
Lägg 4 Aspirin i en liten skål. Droppa typ en droppe vatten på varje piller. Vänta tio sekunder och mosa dom med en liten sked. Blanda i 1 tsk flytande honung. Om man vill/har hemma bland också i 1 tsk naturell yoghurt typ turkisk. Gegga ihop. Lägg på hela ansiktet men akta ögonområdet. Låt va 20-30 minuter. Skölj av och peela samtidigt försiktigt, alltså tryck INTE, bara lägg fingrarna mot ansiktet och gör små cirkelrörelser. Smörj in ansiktet efteråt med en bra fuktkräm. BÄBISSTJÄRT-lent! Lägg masken 1-3 gånger i veckan och ansiktet kommer att stråla! Mums.

Masken löser upp rester av död hud som ligger på ytan och ger samma effekt som man får av en lättare kemisk peeling som man kan göra på dyyyyra salonger. Orena porer försvinner och torr hy blir lenaste len. Den bleker försiktigt bort ärr och ojämnheter i pigmenten. Ska vara grym för de med acneproblem också.

Litet OBS. Prova först på ett litet område om du är känslig mot de aktiva ämnena i masken genom att prova på ett litet område, typ vid örat/halsen.

Testa!!!!!


Kommentarer
Postat av: fine

ÅH! Hej! IGEN! :D Va kul, säg hej på twitter, NU!

Postat av: ..:Sarah:..

jag hittade den på Media Mark för 750 kr :) kanonbra!!och den här masken ska testas oh ja.

2012-05-03 @ 07:50:27
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback