Workout.

Jag har tränat! Kors över hela jävla taket! Skönt :)

Dock finns det en grej jag funderar på. De flesta friskis-passen avslutas med typ 4 minuters avslappning där salen är nedsläckt och alla ligger på golvet och blundar och... ja, slappnar av. Då händer det. Jag får som en våg av känslor och verkligen kämpa för att inte börja böla. Eller det kanske va att ta i. Men jag får en mini-depresion: jag mår DÅLIGT. I 4  minuter. Sen tänds lamporna och man reser sig upp och det går över, det känns skönt att ha tagit ut sig ordentligt. Men ändå. Och ingen jag som jag pratat med om det här känner samma sak. Alla ligger ju där och är glada över att ha tränat och känner sig till freds. Vilket väl är meningen.

Nu har jag slutat lägga mig, jag sitter bara och tittar på alla andra som chillaxar. Då går det lite bättre. Men det känns fortfarande lite obehagligt.

Låter som ett brev till Bullen. Men finns det fler?

Kommentarer
Postat av: fine

Jag känner alltid likadant! Jag tror det är mycket som släpper helt enkelt. Men du vet att du inte behöver vara rädd för att må dåligt i 4 minuter, eller hur? Det är bara känslor, det är inget farligt. Det kanske t.o.m är nyttigt att bara ta in allt och sen när lamporna tänds har du benat ut det.Kom ihåg att det inte är farligt, smgbloggar'n! :P

Postat av: malin

usch jag blir stressad av F&S så kallade avslappningsminuter efter passen! jag är en av dem som drar dir efter passet.

2011-03-16 @ 16:34:31
URL: http://malinericson.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback