lilla

Hemma igen, och saker ser ut att lösa sig. Göteborg är en skön stad, och det dröjer kanske inte länge tills nästa gång! Götet power!

Dags att fixa inför nyår, puss!

au revoir

Okej, nu är läget så här: vi testar igen, så jag åker till Göteborg imorgon precis som det var bestämt förut. Hörs om 3 dagar (vi ses då Deniz!!!). Håll tummarna.

Skyddat läge: På

Mat mat mat, middag middag middag. Ungefär så ser julen ut hos oss. Det har den alltid gjort. Ikvll ska vi hem till moster. Hon är sjukt bra på att göra sjukt god mat, och ja, min hobby är ju mat så vad kan bli bättre.

Men först ska jag prata allvar.

Hörs sen.

annan dag

Det är svårt det här. Jag tänker bara på en sak. En person. Hela tiden. Och det är klart att jag ältar, jag ältar hela tiden. För även om jag i förra inlägget skrev att jag inte skulle det och att det inte var värt det, så finns det väl inget som är så värt. Det vi hade tillsammans var det största och viktigaste jag hade. Nu har jag det inte längre. Livet som jag kände det är borta, och jag kan inte ringa dig när jag känner för det.

Julen fortsätter vara halvbra. Var ute igår med Matilda. Fattar nada av hypen runt att gå ut på juldagen. Det var ju precis lika roligt/tråkigt som vilken fredag eller lördag som helst? Fast det beror också på att vi var på ett av stans sunkigaste ställen; Hang Loose, där det alltid luktar mystiskt på dansgolvet.

Idag är det übersläktmiddag. Till och med helsingborgarna är i stan, men tydligen har pappa Tommy blivit magsjuk så att hela familjen får stanna hemma för att inte smitta oss. Lägligt. Och så kommer jag behöva berätta för alla om vad som hänt. Skit. Jag vill inte gråta inför hela släkten.

teardrop

Han sa det, jag sa det. Det blev så. Slut. Jag har "flyttat" tillbaka hem till mamma och pappa, och livet är väl ungefär precis som det var för ett år sedan. Förutom att jag lite illa. Det blev inte så himla mycket julmat igår, Klarade nästan hela julafton utan tårar. Förutom när jag skulle berätta för syster och när jag skulle sova. Annars fick två sockerstinna systersöner tankarna på annat håll.

Julen är aldrig så på film.

Tack för alla söta sms och kommentarer, ingenting hjälper bättre än sånt. Jag hoppas alla hade en skitbra jul, det hade faktiskt jag, trots allt. Livet går vidare, och jag tänker inte älta. Det är inte värt det. Något som tydligen var så lätt förgånget är fan inte värt det.Hur är det egentligen, ska ni ut ikväll? Ska jag?

.

Jag tror det är slut nu. Jag vet inte riktigt, men jag tror det. Han sa det.

säg det till kompisens vän, Sven

Jobbet är över. Skolan är pausad, men ändå på. Det finns alltid saker att göra. Men jobbet är över, vilket är lite så där åka-hem-från-ett-läger-trist. Vilket jävla gäng vi är. Och antagligen/troligen/kanske var det sista gången vi jobbar där tillsammans igen. Något slags generationsskifte. Förutsatt att vi hittar ett ordentligt jobb till nästa jul. Svårt.

Jag ska vara ärlig och säga att jag Inte Gillar Osmarta Människor. Jag har aldrig fattat hur vissa kan ha noll allmänbildning. Vissa saker vet  man bara, speciellt efter ett 18 år långt liv. Men i åtta dagar har jag jobbat med några fantastiskt ologiska och oallmänbildade personer som inte visste
- om Göteborg låg norr eller söder ut sett från Gävle
- som trodde att Carl Bildt är USA's president
- som trodde att Taiwan var engelska för Kina

Men jag gillar dem ändå! That's how much jag gillar posten.
Utkvällen igår blev bra. Detvar lite för trångt på dansgolvet och lite för sämst musik för min smak (de spelade bara Alla som inte dansar EN gång, trots upprepade önskningsturer till DJ-båset). Men att se halva Vasa på ett dansgolv var ju förstås upplyftande, för det är verkligen inte varje dag det händer.


se

Jobbet på posten går vidare, det går hur bra som helst och pengarna rullar in som de ska. Vi sorterar julkort, och vi är väl uppe i ungefär 170 000 stycken nu. Vår temalåt 2007 är Maskinens (förra året var det Mika - Relax, take it easy), som vi lyssnar på ungefär 20 gånger per dag. Mycket mycket bra låt.
Jag hoppas att alla treor i stan är inställda på superkulkväll
 på torsdag - Studentfest på Slick City. Jag ska önska den här låten HELA tiden. Så ni vet.

"...min bästa vän"

Igår blev jag presenterad med "Det här är Johanna, min bästa vän." Det finns få saker som känns så bra som att bli presenterad som någons bästa vän. Jag är någons bästa vän!

Själv har jag ungefär fem bästa vänner. Det finns alldeles för många bästa människor för att kunna sortera de som jobbat sig upp i toppskiktet. Jag kallar dem Första Femman. Eller nej, det gör jag inte,  men jag kanske ska kunna börja. Hm...

MEN INOM MIG SÅ KÄNDE JAG PANIK, FÖR ALLA DAGAR SOM REDAN ÄR FÖRBI

Jag satte på den här låten, och grät lite för mig själv.

Fan.
Världens mest beskrivande och vackra låt för läget de flesta som har 6 månader till sin student känner:


ADRESSER MAN HITTAR PÅ POSTENHar du nåt du skulle vilja säga till Orlando Bloom?

Skicka ett brev till:
Mr. Orlando Bloom
c/o ICM
Oxford House
79 Oxfordstreet, London
WID IBS
ENGLAND


SASSY

Första dagen på jobbet. Lika kul som förut! Eller, fan ännu roligare eftersom vi tydling fått höjd lön. Sköna 96 kr/timmen + OB och semsterersättning. Det är ju så värt det!

Fick en hög med brev och julkort från häktet och gävles anstalt idag. Vykorten kan man ju läsa, "Hej brorsan! Läget? Ska förflyttas till Nyköping. Ta hand om dig! Vi ses på utsidan", men mest undrar jag över vad de står i de hjärtprydda breven till "min älskling"? Vad skriver man i ett brev till den man älskar när man vet att man inte kommer få träffa dem under lång tid, och man bara har sig själv att skylla för det? Hur blev det så? "Jag har slrvat bort mitt eget liv och vårt liv tillsammans. Hemskt ledsen"? Det kliar i fingrarna att bara slita upp en av dem, men så får man ju faktiskt inte göra. Då blir det nog inga fler 96 kr/timmen...
Jag sorterade ett julkort till Bandidos MC idag. Fett kriminellt julkort!

I WOULD LOVE TO

Jag har upptäckt att min blogg ser olika ut på olika datorer. Den är till exempel tusen gånger snyggare på min dator än på Fredriks. Rubrikerna på inläggen är i samma snitt som texten på min header ("DIAMONDS ARE ...) vilket jag tycker är fint. Men på den här datorn (Fredriks) är den rätt sunkig i nån annan stil. Jag vet inte riktigt varför. Men det känns surt. Hur ser det ut på era skärmar?

Nu ska jag måla mina tånaglar.
Puss och god natt

HARD WORK WORKImorgon börjar det! Och jagser faktiskt fram emot det jättemycket. Blir det hälften så kul som förra året är jag mer än nöjd!


9 AM

Tänk så skönt det skulle vara, om man kunde vakna upp och se ut så här.

image209


VÄLKOMMEN TILL DET NYA

Färdig!

I NEED A HERO
Det är tungt att sluta fem när man går i skolan. Trots sovmorgon till ett. PA-mötet gick inte åt det jag önskat. Carina fattar inte hur mycket tid vi kommer att behöva lägga ner i vår. Anledningen till att jag vill göra det här PA't är just att jag inte vill att betyget ska hänga på en uppsats. Det gjorde mig lite besviken att hon tycker att vi jobbat för lite. Kände mest att inspirationen försvann och att allt som har med skolan blev ytterligare lite tråkigare. Alltid är det så att lärare inte förstår hur mycket vi har att göra.

Hade mitt livs sista bildlektion idag.

Imorgon skola. Sen posten. Och det känns jävligt bra. Jag fixar inte mer.
Nu ska jag tröstäta pepparkaksdeg.

... IN MED DET NYA

Fixade inte riktigt julbloggsutseendet. Men den här är under konstruktion.

Gott natt.

kate nash - pumpkin soupJag dedikerar den här videon till
Malin, eftersom hon gillar katter och
 brukar ha sin liggandes som en halsduk.

Refrängen är så bra att min hjärna blir mos. Videon är så bra att jag får pirr i magen.
Sånt här gör mig lycklig.

säg grattis nu!Som sagt förut, idag är det ett år sen jag och F. bakade pepparkakor och pussades
 för allra första gången.
 
Den dagen kommer jag aldrig att glömma, för det var den mest perfekta i mitt liv.


jag vill verkligen ha.

071204zm_parishilton_37.jpg

bandyIkväll ska jag gå på bandymatch för första gången i mitt liv.
Jag är pepp! Bara det slutar regna innan dess.

när kyckling föddes var han apa

På söndag har jag och kyckling/Fredrik varit tillsammans i ett år. ETT ÅR! Hur häftigt som helst. Mitt första förhållande ever har hållit på ett helt år. Jag skulle ljuga om jag sa att mitt liv inte förändras, för det har det. Fast på bra sätt! Jag har ju faktiskt aldrig varit lyckligare.

Hm, ja, ett år. Och jag tror det finns ungefär... ett foto på oss tillsammans. Och det har jag redan lagt upp en gång. Jag ska fixa det. Det är ju skandal.


image203
När kyckling föddes såg han ut så här. Söt va?

image205

Nu, eller i alla fall i våras, ser han ut
ungefär så här!

a day in a life

Jag sitter i en datasal på fjärde våningen. Det är kanske 25 grader varmt här inne, och det luktar pensionär. Mina fötter klarar inte längre av Uggsen.

Jag köpte min andra julklapp idag. En oljesprayflaska till mamma. Det är det enda hon önskar sig. Den andra julklappen var till F, så alltså kan jag inte avslöja innehållet här. Jag ska i alla fal slå in grejerna skitsnyggt i papper och snöre från
Lagerhaus. Några saker från Kina, typ necissärer och sjalar ska också ges bort. Kanske en och annan temugg också.

Idag är det en vecka kvar tills Posten-jobbet börjar och den här terminen är över för min del. It feels good.

men icke!

Det förra inlägget visade sig vara en kortvarig lycka. Jag tänkte mig att jag inte läste religion B. Hade jag inte gjort det hade jag fått sluta så där skönt tidigt. Men så är ju inte fallet. Fast det kanske inte gör så mycket, för jag älskar nämligen religion. Kanske inte med Jörgen. Vi får se.

Som vanligt har min förra klass så sjukt bra schema att jag skulle hatat dem, om det inte var så att jag älskade dem så mycket.

i'm fucking loving it!

Börja 12.25 på fredagar.
Sluta 13.40 på onsdagar.
Sluta 12.10 på tisdagar.

Ja, det gör jag gärna.

Å andra sidan har jag håltimmar till förbannelse. Men ändå. Skönt!SP3K, klicka
här.

länk

Den här bloggen var den roligaste jag läst på länge länge länge. Oberservera dagens outfit-inläggen.

post är en riktig stämningshöjare

Jag har glömt att berätta att jag fått jobb. Det blir posten igen, julkortssorteringen, precis som förra året. Pepp som fan för det var så himla kul förra året. Alla som jobbade var skittrevliga, arbetstiderna helt okej (11-20 har jag för mig) och lönen bien. Och i år får jag ju till och med köra frankeringsmaskinen!! Yessssss.

Det blir antagligen lika stor fight om vilken radiokanal vi ska lyssna på i år igen. Men jag är så redo. No RIX FM damn it.

Ska precis som då göra massor av välgärningar, som att inte stämpla paket (så man kan använda dem igen) och klistra upphittade frimärken på julkort folk glömt bort att frankera. Och förståss tjuvläsa sjukt många vykort med snuskhistorier!

13 december börjar jag. And I can't wait.
 


b l o s s a

Ikväll ska vi äta glögg och pepparkakor. Jag älskar älskar älskar glögg!partis

Okej, det här med julblogg-invigning gick inte som jag tänkt. Det blev inte så hemskt mycket tid över. Det kom regn på snön så den försvann och julstämningen med den. Sy gardiner och hänga med pappa, äta strömming och nu sitter jag här i partystass. Ja, det blir visst en till kväll i discokulornas sken.

Sitter och lyssnar på världens vackraste låt efter att hittat
en länkMalins blogg. Kanske inte jordens förfestlåt, men den funkar fan i alla väder.

Nu ska det sista pillas med och väskan packas med nödvändigt strunt.
Imorgon, då ska jag bli mer julig, promise!

dacembers första

Jag ska hem till mamma och sy upp ett par gardiner, alltså får nog nästa inlägg och den riktiga julstämningen vänta till ikväll.

Så vad vill ni läsa om?

image202image202image202

jul(blogg)en är här!

Jag ska fixa mer snart.