Parta lugnt men rocka hårt ikväll, mina små nötter.



Observera Bältdjuret!!!!!

Dagens känsla.

Jag har beställt nedan länkade klänning plus en bal-väska. Jag har skickat in PA-rapporten och alltså lagt hela PA't bakom mig.

Lättad skulle man kunna kalla det.

Snurr-kram?

En konstig sak med smöriga musikvideos:
Hur ofta går tjejer runt och bara skrattar och ler och småspringer framför sina pojkvänner så där lite förföriskt när de går och shoppar tillsammans? Hur ofta lyfter killar upp sina flickvänner och snurr-kramar, alltså kramas samtidigt som han liksom snurrar, henne under nämnda shoppingtur?

Jag trodde att shoppingturer bara kunde se ut på ett sätt: tjejerna går runt för sig själv och bläddrar i alla klädställningar medan killen står i nån mittgång och ser UTTRÅKAD ut och väntar på att få gå hem.

Det handlar om typ dagliga obeservationer på stan och det handlar om egna erfarenheter.

Gawin Degraw, du lurar ingen.

Good enough for 12 juni?

>>The studentklänning?!<<

Nej, nu räcker det.

Ärligt talat. Nu vill jag kunna röra mig utan att det ska kännas som att jag ska kräkas. Jag kan inte röra en muskel utan att få mjölksyra efter en sekund. Jag kan knappt äta över huvudtaget. Känner mig så sjukt klen och ingenting kan jag göra åt det. Jag är så trött på det här.

Jag måste kunna gå till skolan på måndag.

Var fan, var fan är mitt band?

Efter en dag av att ha gjort nästan ingenting, förutom druckit myrmunnar blåbärssoppa, läst Svinalängorna och lyssnar på MNK är det äntligen kväll. Och inte vilken kväll som helst - fredag! Och nu är det Var fan är mitt band? med Magnus Uggla. Jag har aldrig gillar Magnus Uggla. Inte ens på klassfesterna i femman tyckte jag att det var lite bra. Men det här är ett genialiskt tv-program, typ årets humor!!!!!

Se själv, här, det ligger under Kultur och Nöje.

(Och det här är faktiskt inte ett ironiskt inlägg :)

Sjuk som på dagis.

Hej vänner.

Inga uppdateringar på ett tag här, men det har sina skäl. Jag har nämlingen haft magsjuka de senaste 4 dagarna. Kan ju ha varit hur otrevligt som helst. Tror de flesta haft det nån gång, jag hade det senast på dagis. Så jag har varit hemma och emlig och mått skit. Var till hälsocentralen igår men det finns ju inte så mycket mer än att dricka vatten typ (lättare sagt än gjort...). Men jag är i alla fall mycket bättre idag. Tills dess lyssnar jag på Mammas Nya Kille!!



Alla bloggar om att de varit ute i solen och hit och dit. Det vill jag också. Snart så!

Hörs snart.

Superlativ/Los weekend

 I helgen har jag: 
- hämtat kjolen. Skitsnygg - asnöjd. 
- ätit kinamat och druckit vin med mina svärisar. 
- tagit hand om en förkyld F.
- blivit "avmålad" av Kajsa :) 
- sagt hej då till mamma och pappa som drog till Mallis UTAN MIG. 
- bakat och misslyckats.

Idag skrev jag prov och det gick bra. Sen skjutsade Deniz hem oss till henne (hon är skitbra på att köra bil. Det vill jag också vara. Fan). Vi drack chai-latte och pratade och jag fick låna Rocky på promenad. Jag vill också ha en hund. Jag passar bra i hund. En mops skulle jag ha då. De är de finaste. Rocky är också fin, han är en chihuahua. 

Jag vill bara ha resultatet från högskoleprovet nu!! Så så så nyfiken på vilket poäng jag får. Nu ska jag kolla några OC-avsnitt och sova.

rocki

Rocky.


Ang: Sébastien Tellier.



Han må va övercreddig. Han må va fransk. Han må vara pretto.
(Kan ni fatta att det här är frankrikes eurovision-bidrag? Synd att den inte kan vinna.)

Men mm, idiotsnygg video, och superbra låt.

Longing for lullabies.

Idag kommer bli en bra dag. Jag klev upp halv tio, pigg för en gångs skulle, trots en hel del hostande i natt. Kan ju vara det mest irriterande som finns; att inte kunna sluta hosta fastän man är halvt medvetslös av sömn. Men jag tog en medicintablett och kollade ett OC avsnitt tills det gick över.

Åker snart ner på stan och drar runt tills skolan börjar. Jag menar, jag har varit hemma i typ FYRA dagar, jag har inte gjort av med en krona. Det är jobbigt, ni vet. Ska hämta ut kjolen jag beställde och sen gå förbi Lush och köpa nåt bra. Mm, lyckohormonet strömmar redan till.

Jag har till och med ätit en riktig frukost! Allt blir bra när första lektionen börjar klockan två. En fin dag kräver ett soundtrack och idag ska vi lyssna på Kleerups nya med Titiyo. Den låter ju till och med som solsken.




God natt.

Dags att sova! Ska göra ett nytt försök att komma iväg till skolan imorgon. Har ju trots allt vad jag förstår bara en lektion. Sen ska jag äntligen träffa Kyckling igen efter 3 dagar av inget pussande och kramande. Och det är fredag! Känns som att det kommer bli en lugn helg. Ska träffa Kajsis på lördag, det är väl det enda jag vet så långt.

Hörs imorgon.

Repetition är all kunskaps moder.

Alla som läser det här måste alltså kolla på Dirty Sexy Money ikväll. Ett jävla tjat tänker ni, men det är bara för att jag bryr mig om er. Det är så himla bra!

21.00 Kanal 5. SE.



Lista som för länge sedan.

Min fina kusin Ylva har funnit mig i bloggvimlet. Inte visste ju jag att hon bloggade. Men jag lånade en lista av henne i alla fall!

Tre skönhetsprodukter (inte smink) jag använder varje dag:
- Dagcremé, nagelbandsolja, ansiktiksvatten från Lush
Äter helst till frukost:
- Ägg, om det hinns med. Annars två liter te.
Så många grader vill jag att det ska vara för att jag ska bada utomhus:
- Minst 19 i vattnet. 35 på land.
Om jag inte bodde i Sverige skulle jag vilja bo i:
-
London. Eller Miami. Eller LA. Eller Rom!
Såhär många muggar kaffe har jag druckit i sträck:
- När jag sommarjobbade på bygget av Läkreol Arena (2 år sen) hade jag rätt tråkigt ibland. Då testade jag en kopp av varje sort i kaffemaskinen. Det var väl ungefär 8-10 stycken.
Ser helst på TV:
-
DIRTY SEXY MONEY - ikväll 21.00 på Kanal 5, minns det nu!
Om jag vann VM i en idrott skulle jag välja:
-
Schack. Jag känner mig osportig för tillfället.
Hur mycket skulle du betala för en heldag med din idol/förebild/kändis:
- En heldag med mig kostar 3000 + moms.
Om jag vann en miljon på triss skulle jag:
-
Ordna jordens bästa studentfest, köpa en designerklänning och åka till Indien.
Sitta i en vattenpöl eller bo i en snödriva:
-
Vattenpölen borde ju bli uppvärmd efter en stund.
En maträtt som skulle ätas varje dag året om:
-
Lasagne! Am am am am.
Om du fick ångra nåt du gjort i livet, vad:
- Skulle shoppat mer i Kina :(
Ett år utan julafton eller en sommar med bara värme och ingen sol:
- HAHA, när hade vi sommar med värme sist?! Aldrig att jag skulle offra julafton i vilket fall.

Skatan, en så undervärderad fågel.


Det blev en till dag hemma. Lite feber hänger fortfarande kvar och nu har även snoret kommit på besök. Avverkar 3 näsdukspaket i timmen och nyser konstant.

Efter att ha dragit runt i utslitna tights och en smutsig tröja i tre dagar har jag påbörjat en uppfräschningskampanj åt mig själv. Har duschat och skrubbat bort allt smuts överallt, smörjt med brun utan sol, rakat benen, klippt naglarna. Återstår nu att välja lackfärg. Jag skulle vilja sätta mig ute, men min hals var inte med på det märkte jag när jag hämtade posten.

Det är verkligen sjukt hur mycket snor det kommer ur min näsa just nu.

Wrong-o.

Fel av mig. När man är sjuk blir man lätt dagvill, alltså man kan inte hålla rätt på vilken veckodag det är. Det är ju onsdag idag. Alltså inget Dirty Sexy Money ikväll, utan imorron. Ikväll på femman är det visst Hockeykväll informerade Elin mig. Tack! Kolla inte hockeyn. Det är för nördar och min pojkvän bara.

Så slå på radion klockan nio, som vi bestämde först. TV blir det först imorgon.

Puss

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

OKEJ. Skit i det här! Ni kan lyssna på programmet i efterhand på den här sidan.

Klockan 21 ikväll vill jag nämnligen inte att ni ska kasta bort er tid framför radion. Bänka er framför TV'n istället. Avsnitt två av Dirty Sexy Money går nämligen då. OCH ALLA MÅSTE TITTA!

Efter att ha kollar de tre första avsnitten är jag lycklig. Jag har fått en ny favsi-tvserie! Den har allt! Rika snorvalpar, transexuella älskare, Samaire Armstrong, humor och smarthet. I kvällens avsnitt kommer också en hysteriskt kul scen där de pratar lite svenska.

Kanal 5 klockan 21. Inte missa nu!




Transvestiten.

Knytkalas.

Produktivitet(?) min kära vänner! Jag har nu registrerat mitt CV hos 49 olika bemanningsföretag. Eller nja, 5 i alla fall. Så gräsligt tråkigt eftersom man måste fylla i 95 olika formulär, och jag ville bara döden dö. Men jag gjorde det.

Ska luta mig tillbaka och kolla på
Dirty Sexy Money, som börjat gå på femman. Missade första avsnittet, så thank god for Piratebay! (Bilden är från serien, inte någon random halvporrig bild från nätet. Så ni vet)


Mercy.

Fortfarande hemma, fortfarande sjuk. Idag har jag feber också. Damn it, jag har inte tid med det här längre. Imorgon får det vara ett slut på det här!

Jag vill bara säga att alla borde lyssna på
P3 live Session ikväll 21.30. Då spelar Duffy och Dreamboy direkt och live ut i din radio. Det kommer bli fint.



Rosor på kinden och solsken i blick.

Hals hals hals... Vad ska jag göra med dig? Du gör mig illa och du har pajat min röst. Visserligen gillar jag att vara lite hes, känns kul att låta som någon annan för omväxlingens skull. Men hur vida det blir skola imorgon eller inte är inte klart än. Just nu känner jag: nej. Min hals är på allvar mycket svälld.

Kyckling var här på förkvällen. Jag klippte hans hår och färgade det. Jag har blivit mycket bra på att klippa hår. Jag trodde först inte jag skulle våga, men det är faktiskt riktigt kul. Det går sällan många dagar utan att jag funderar hur mitt liv skulle varit om jag valt frisörlinjen... Troligen en hel del ytligare. Nä, det där var ju fördomsfullt sagt! Fy mig.

Jag funderar på att ge min pappa en tandblekning i 60-års present. "Oj, är hennes pappa så gammal?!?!" tänker ni. "Ja" säger jag. Och den som har något problem med det kan dö. Min pappa är förövrigt den bästa. Nu till saken: är det nån som vet hur mycket tandblekningar kostar? 1000? 2000 spänn? Jag hoppas på det förstnämnda och på att mina syskon hakar på. Ibland är det bra att vara många.


Avslutar med att ge er en bild av mig med vind i håret,
ståendes på Himmelska fridens torg i november.
Alla ni som var där med mig; jag längtar tillbaka. Gör ni?



Roli



www.
fulheten
.com

Ser jag ut som att jag är 29 eller?!

Jag måste bara berätta en rolig grej. Jag var på fest hos en av mina kusiner i lördags (igen!). När jag och min käre bror hejade på alla som vi inte kände slängde jag in att vi var syskon. Då sa en av killarna:
- Jaha! Vem är yngst?

Fakta: jag är född 1989. Min bror är född 1979.

Komplimang eller inte? Hm...

Müsli timjan daddlar dill

The transformation has begun. Undertiden får bloggen se så här skräpig ut.

Jag är hemma sjuk, min hals är helt trasig och gör ont hela tiden. Har inte haft något alls för mig. Sov länge, pillat med blogg och kollat på ett program om Angelina Jolie. Måste säga att jag inte alls tycker hon är så sjukt snygg.

Jag försöker däremot mig på att göra en snygg header hit till bloggen, men jag har ju ingen inspiration. Brist på kreativitet. Ska gå ner och dricka te och ta mig en funderare.

Cs.

199 kronor senare.

En sån kväll! Jag känner för att upphäva allt försummande av min blogg. Jag såg nyss att jag nu bloggat i två år. Så mycket roligt vi haft, bloggen och jag. Men jag känner att den inte möter mina krav längre. Den skulle behöva en ny make-over och den skulle kunna beöva fungera lite oftare när jag vill det. Ni anar inte hur många inlägg som de senaste två månaderna blivit opublicerade på grund av att inte ett skit fungerat på kära blogg.se. Som man säger i lokaltidningarna: en tistel till er! (En tistel mellan skinkorna det vill säga, hahaho)

Jag måste ju säga att jag precis har beställt en kjol från
Lindex Shop. Den ser ytterst tråkig ut på bild, men tänk dig den med nåt tufft och fräckt där ovan. Jag köper den mest så att jag kan lämna tillbaka den svarta kjolen med hög midja som jag lånade av Kajsa för ett antal veckor sen. Hon vägrar låta mig köpa den av henne. Som hämnd har jag slitit ut den, och behöver en ny helt enkelt.



Natt - Kyckling = :(

Okej, vidare på temat "Johanna äter GI". Nu har jag fått höra typ fyra gånger: "Bara du inte drar på dig nån ätstörning". Hahahahahahahahahahahaha...



... hahahahahahahahahahahahahahahahahaha! Ätstörning?! JAG?! Hoho! Mat som hobby + nada/zero/ingen självdisciplin = ätstörningsrisk lika med noll. Sweeties, det kommer inte hända. Aldrig.

I alla fall så har jag blivit lite sjuk sen sist. Min hals smärtar och jag hostar titt som tätt. Mest när jag ska sova. Så himla opraktiskt. Så jag har legat och kollat gamla OC avsnitt de senaste nätterna. Eller till klockan ett i alla fall. Checkar säsong 4, som jag faktiskt inte sett. Mycket konstigt eftersom jag var en sån grym OC-junkie förr. Men efter Marissa dog blev inget sig likt.

Ops. Skulle spoiler-varnat. Jaja.



Snömos!

Jaja, ni kan kalla mig hycklare. Jag som pratat så mycket om att man ska äta vad man vill och inte dieta. Och så har jag börjat GI'a. VA?!

Ja, fast så här. Jag vill bara att min (ytters lilla) träning ska ge något. Och synas. För är det nåt jag hatar är det att träna. Och jag ska absolut inte sticka under stol med att jag är ute efter att bli lite mer trind till bal - student - sommar. Och varför jag ens förklarar det här och känner mig lite dum för det vet jag inte.

Alltså: jag åt inte läppglans av hunger. För jag äter ju mat. Hur mycket som helst faktiskt. Enbart av sockersug. Jag bantar inte. Jag äter bara bättre. Är det verkligen samma sak?

När jag äter mitt läppglans i desperation

Det är dag 2 i min nya projekt GI.


GI = inga kolhydrater, mycket fullkorn och INGET SOCKER. Jag har hållit mig från socker i ca 1,5 dagar nu. I eftermiddags var jag så godissugen att jag började äta mitt läppglans. Det smakar sött och jordgubb. På allvar? Jag är så beroende man kan bli tror jag. Att börja häva på sig läppglans varannan minut för at sedan diskret kunna slicka bort det, bara för att stilla mitt hjärta är ju så jävla mycket ett missbrukarbeteende det kan bli.