Snart!

Oj oj oj. Alla vill se. Men det kommer komma bilder på hår och klänning osv. snart snart snart! Det är bara det att jag är på Brynäs hos F just nu och kameran är hemma. Och alla som inte kan hålla sig tills dess får väl ringa och bjuda mig på fika!!!

Varje dag är en utmaning.

3 namn jag går under: Miffi, Jo och Torsten.

3 saker som skrämmer mig: Ormar, rådjur och främlingsfientlighet.


3 saker jag har på mig: Ehhhh. Tights. Det är allt.

3 sanningar: Jag har inget mer än tights på mig, jag har nyss smörjt in mig med brun utan sol och jag är ensam hemma.

3 saker jag verkligen vill ha: Ett roligt och bra jobb, en solsemester, en mops.


3 bloggar jag utmanar:
Kajsa, Tessen och Matilda.
Nu har vi kommit så långt att balen är imorgon. Och jag sitter här och pillar på mitt nya långa hår. Så nu är det både jättelångt och jätteblont. Och ni får inte se förän imorgon på balen eller bild senare.

'Hur go e du då?'

Lördagkväll: Spex! Alla som inte är vasaiter kommer aldrig förstå. Men det är alltid lika kul med ettadans. Efter att ha peppat och laddat hos mig, tillsammans med Lisa, kände vi att det var dags att dra till spexfesten och göra med några dansmoves. Efter ungefär 2 minuter på "dansgolvet" på förenings kom en securitasvakt och sa "UT". Så vi gick ut.Snopet. Turligt att en himla söt tjej bestämde sig för att ha efterfest.

Ta tag i disk och gå ut och sola var det ja.


Kommentarssvar.

Ida & Johan: Nord tror jag. Marielund i alla fall. Tyvärr, hade ju varit så himla mycket mer praktiskt att vara i hemlingby. Vem av er skulle vart sa ni?

Ylva & resten: Det kommer bilder på klänningen! Jag ska bara ta hem den först :)


Nu blir det buss till Skutskär och dela ut tunnbröd.

Har jag sagt att jag har en bra pappa?

Bra: när ens pappa kommer hem med en kasse full med parfymflaskor, sånna som står som tester i butiken, halvfulla eller eller med mindre än hälften kvar och säger "Jag hittade de här på jobbet, varsågod". Så plötsligt har jag 5 flaskor till att ställa bland parfymer. Kan tänka mig att ni blir ännu mer avundsjuka om er pappa skulle göra så här lite då och då, kanske en gång varannan månad.

Detta gör min pappa nämligen då och då. Idag kom det Kate Moss, Elisabeth Ardén, DKNY och en Dolce & Gabbana-parfym. Tack pappa, du är himla bra.

Mindre än en vecka till bal.

På onsdag är balen. Och det ska bli så himla himla kul!!!

Allt kommer bli så bra. Jag såg min klänning idag igen, Maja skulle prova ut en fin från samma ställe jag hyrt, och jag passade på att fråga när jag kunde hämta min. Så tanten tog fram den, och jag dog lite igen. Det är så jäklarns snygg! Bah, jag vill ha den på mig hela tiden. Men det kommer bara bli en gång. Så jag får njuta allt jag kan då. Och alla kommer vara så fina!

Förresten. Jag har fått ett till "jobb". Imorgon ska jag dela ut smakprov på Coop i Skutskär. Kom dit, jag bjuder på tunnbröd! Kommer ha supersnygg outfit, ni vill inte missa. Ja, så kom. Snälla?

Fransk reklam - hysteriskt.


Je suis blonde nu - jätteblond.

image228

Har jag sagt att jag ska bli brevbärare?Tänk om jag blir den fjärde medlemmen i den här muntra trion?! Yes!!! liksom.

Smulis.

Kan vi hoppa över den här veckan? Det är så mycket att göra. Det är det sista att göra. Jag tror jag redan använt mina sista krafter. Den energi som ska gå åt till skola alltså. Resterande krafter är redan märkta med etiketter som "Brännboll", "Bal", "Barrunda" och "Utspark". Jag har letat, men det står faktiskt inte "Socialkunskap" någonstans. Imorgon ska jag bli blond.

Teater.

image226

Idag såg jag Clockwork Orange. ES3A var tydligen inte
nöjda med sin prestation, men det var däremot jag.

Båtkul.

Tillbaka hemma. Trött trött trött. Det blev en stanna hemma-dag idag, när jag skulle kliva upp klockan sju gick det inte. Så jag drog täcket över huvudet och sen var klockan halv tolv. Inte underligt att man är trött när man lämnade dansgolvet vid sju på morgonen. Och ja, allt var så värt; pengarna, alla långa köer, söndertrampade fötter få dansgolvet - för vi hade så jävla kul.

Jag har själv inte fotat, men jag ska sno lite bilder av de andra sen. Det var så kul att se alla gamla.Varför vi aldrig ses annars är egenligen hemskt. Jag tycker ju så mycket om er.

Snurra i min skalle.

Imorgon - studentkryssning. Blir nog precis hur kul som helst. 24 timmars krog, typ. DET KAN BLI KUL!

DVNO.Det här är kanske ett konstigt sätt att uttrycka sig men;
om jag vore en musikvideo skulle jag utan tvekan vilja
vara en Justice-video. Sjukt snygga.

Must have!

hillscover.jpg

Nummer 1 på månadens prioritetslista:
- hitta ett nummer av Rolling Stones Magazine.
Har ni någonsin sett ett så intresseväckande omslag?!?!?!

Måndagsfröjd.

Och jo, allt flyter bra nu.

1. JAG HAR FÅTT JOBB! Posten ändrade sig, insåg sitt misstag i att inte anställa mig som brevbärare. So I got the job! Nu behöver jag bara ta EU moppe-bevis, alltså gå på kurs med finniga moppekillar som går i högstadiet, sen är jag redo att axla den gula postmoppen och ge mig ut på mitt kall. (Det är bara 4 veckors jobb, så jag ska försöka hitta nåt mer att göra under sommaren. Men ändå!!!!)

2. Jag fick hem studentklänningen, och den var mycket fin och satt som en smäck. Nu saknas bara långt hår och trevligare brunare hudton.

3. Skolarbeten som lämnats in börjar komma tillbaka. Med tre små fina bokstäver på.

4. Studentkryssning i helgen. Tre veckor till balen. 37 dagar till student.

Skryt.

Hej, jag heter Johanna och jag fick precis 100% på en låt på Guitar Hero.


Märkligt av mig.

Imorse drömde jag att jag var på mammografi. Det var konstigt, och som vanligt inte särskilt verklighetstroget. Drömmar har ju ett sätt att bli helt bizarra.


Rocked the Casbah.

Efter en fin valborg igår har jag spenderat halva eftermiddagen på soffan. Trots att jag drack nästan igenting, nåt glas vin och en öl bara, har jag kännt mig något bakfull. Det blir ändring på det nu, jag drar till Kajsis i Andersberg där det blir mat och mys.

Efter att ha hängt hos Julia ett slag gjorde vi en visit på Berggrenska Gården som hade premiär för sin nya uteservering. Lycka! Det var otroligt fint fixat, och det kommer bli sommaren ställe. Hela gården var möblerad med mysiga soffor och segeltak. En klar hit! Plus att alla var där. Det var hur mycket folk som helst. Många att skratta åt med andra ord.

Nu är det dags att krypa ut ur filtlagren och vicka ur soffan.