:D
Imorgon ska jag strunta i att allt inte är som jag vill och bara ha kul med de här killarna och min fina syster. Tänk om man fick vara sex år igen!

Tick, tack.

Det är inte så roligt det här med arbetslöshet. Det här med att gå runt i mjukisbyxor en hel dag, det känns inte rätt (även om det bekvämare än både Posten-byxorna och Subway-skärmkepsen). Jag gör ingenting, kan man säga. Jag sover lite för länge, går upp, städar lite. Igår fållade jag upp de nya gardrinerna och putsade fönstren. Dammade. Det finns ju alltid saker att göra, visst. Speciellt när man inte bor hemma.

Men jag blir galen av känslan av att pengarna bara rinner iväg och nästan ingenting kommer in. Tiden rinner rinner iväg. Och vad är det jag vill? för om jag inte lyckas fundera ut det snart så kommer jag sitta här i några år till, på samma sätt. Vardag eller helg, det känns likadant. Lätt att tappa vilken dag det är.

Och vart kommer alla getingar ifrån helt plötsligt? Jag har dödat tre stycken idag.

Life in Technicolor.

Med i väskan hem från Stockholm:

- En gardin
- Två muggar
- En skål
- Ett fat
- Ett litet rivjärn
- En tesil
- Ett par fingervantar
- Två Tigi-produkter
- En helt fantastisk konsertupplevelse ♥

Imorgon är det äntligen imorgon!Albert Hammond Jr (förband)


och mina hjältar:


Miff.

Efter ett tre timmars besök i frisörstolen är jag tillbaka hemma. Min stackars kusin fick slita länge för att få ur all tejp som håller fast mitt löshår. Efter att ha gett utväxten en omgång var tiden slut. Så det långa får vänta till imorgon - alltså sitter jag här korthårig. Relativt i alla fall, det har växt några centimeter sen sist jag såg det solo!

Nu måste jag städa. Jag har spritt ut mig en del i både bad- och sovrum nu när jag varit ensam några dagar. Ikväll kommer Fredrik hem från Stoke (en håla i England) där han varit med sin far och kollat på fotboll. Kanske han inte vill ha alla mina kläder i sin  säng då, nej.

Så, nu ska jag städa effektivt så att jag kan smita hem till Tessen på en fika och kika på hennes nya lägenhet!

Ikväll kommer han hem :)


Nakna dagar.

En kompis kompis till mig har startat en blogg om ett projekt. Ett mycket intressant sådant. Det handlar om kläder och klädångest. Jag känner mig lite som en knarkare som läser om sitt eget missbruk. Kolla in [Nakna Dagar här].


Katy Perry.

Jag hatar [Katy Perry - I kissed a girl]. Så hon kysste en tjej och det kändes så rätt, det kändes så fel och hon hoppas att hennes pojkvän inte får reda på det? JAHA? Hur präktig får man bli?Eller... hon kanske är katolik? Då kan jag förstå om hon har ångest.

Livets stora frågor - Del 1: Plupp.

Jag älskar baka. Jag har baka en chokladkaka (fantasilöst, ja, men det fanns inte så mycket att göra andra saker med hemma) ur kakkokboken jag fick i studentpresent. Den är väldigt fin och det finns mycket som får dreglet att rinna i den. Det är bara det att jag inte har något sug att äta det jag bakar. Så är det ofta. Därför bakar jag sällan, fastän jag tycker det är så roligt.


Jaja, jag skrev till min vän Emma nyss att om hon skulle färga håret blått skulle hon se ut som Plupp. Minns ni Plupp? Jag känner att det finns en del obesvarade frågor kring Plupp. För att när jag [
wikipediade honom] står det att han är ett troll. Men... Plupp är väl inget troll? Jag kan inte riktigt säga vad han är, men troll? Han är ju typ... same? Naturdjur? INTE troll. Är han det verkligen? HJÄLP MIG. Jag kommer aldrig mer kunna sova.Den nionde.

Jag brukar inte gilla musik innehållande kärleksförklaringar och smör. Men trots den [otroligt cheezy videon] gillar jag den här! Kanske för att det igår var 1 år och nio månader sen jag och Fredrik blev tillsammans.


Ses i Globen, Chris!Bara åtta dagar kvar nu!!! Det kommer bli så så bra.

Det VAR bättre FÖRR.

Allvarligt. Ensam hemma, Freppa är på fest hos sin jobbarvän. Jag är helt frivilligt hemma ensam, jag tänkte det vore skönt att nöta på soffan en kväll.

MEN. Nu har jag zappat fram och tillbaka mellan alla kanaler sen klockan sju!!! Vad har hänt? Lördagar mellan 19-22, ska inte det vara primetime? Ska det inte gå bra program då? Roliga filmer och serier och grejer? UNDERHÅLLNING. Så var det i alla fall när jag var liten. Inte nu. Note to self: det finns inget värde i att stanna hemma på lördagar. Eller fredagar för den delen.

Så jag ska gå och läsa min nypåbörjade bok [
Tusen Strålande Solar]. Jag älskar den. God natt.

Lookalikes?!Vem är asiatbruden?!
Och Janice Dickinson? JAG SKA STÄMMA DOM.

Att göra stan.

Kajsa är i stan! Vi lunchade igår och titta igen stans alla butiker, faktiskt varenda en, efter ny feststass. Men inget fanns, så det var bara att återvinna något gammalt. Efter vin, katt och övertalningsförsök kom vi ner på Slick. Det blev dans, konstig musik, gamla lärare och lilla menyn.

Summan av det blev en hel dag i soffan och två alvedon. Imorgon åker Kajsa tillbaka till Oslo :(

I wish I was a PENSIONÄR.

Jag gick upp klockan sju imorse för att tvätta. Det har hittills varit en trevlig morgon. Jag har precis avslutat en skål havregrynsgröt med hemgjord hallonsylt. Sylten fick vi av en granntant igår. Hon hade så mycket sylt att hon inte visste vad hon skulle göra av den och hemmagjorda saker är ju alltid gott!

Jag snubblade precis över årets På Spåret-laguppställning och känner att fredagsunderhållningen för hösten är säkrad!!! :)

Laguppställning På spåret 2008
Camilla Lundberg/Robert Aschberg
Fredrik Lindström/Peter Apelgren (!!!!)
Zinat Pirzadeh/Göran Greider
Mari Jungstedt/Rickard Olsson
Jessika Gedin/Hans Rosenfeldt
Tina Ahlin/Marcus Birro
Siw Malmkvist/David Bexelius
Filip Hammar/Fredrik Wikingsson
Lisa Syrén/Johan Wester


Foto: SVT

Little China Girls