Önsk.

När jag blir stor ska jag ha ett jobb. Ett riktigt jobb, så man kan ha semester på sommaren så att man kan vara utomhus och inte måste vara inte i en gigantisk klump av betong hela dagarna. Där finns ingen sol och man fryser för att airconditionern är ställd på ca 18 grader.

Det önskar jag mig i födelsedagspresent. Alltså, jag fyller på torsdag så ni har lite bråttom.

Pricken över i.

Idag ska jag träffa en räka jag inte sett på hundra år. Den är fin & hennes namn betyder hav.Växbo.Natta & jag fräckar oss lite framåt kvällen förra året.

Snart är det midsommar!!

Midsommar har blivit något av de senaste årens höjdpunkt. Ett helt gäng med unbara sköna människor åker till Växbo utanför Bollnäs och bara har så jäkla kuuul. Ankrace, veteöl, gott dricka, en och annan lek, mat, dans dans dans och kanske ett midnattsdopp. Det blir inte bättre! Jag längtar :)

Swiss.

Nu tycker jag att räcker med jobb. Jag vill hem. Inte dricka äckligt kaffe i vårt, trots allt, fina fikarum. Jag vill sitta på balkongen och bli ännu  lite mer brun och plantera tagetesen jag fick av min fina pappa. Tror Piamaria somnat på soffan här. Croupier-livet är hårt.

Jag åt en McFlurry marängswiss idag. Jag har trott den ska va SÅ HIMLA GOD. Det va den inte. Ät inte den.

1h 15 min kvar.
Hei.

Det bästa med hela VM.

 Cappachinas tuttsi fruttsi cocco bello magazinas vitaminas a b c


HAHAHAHAHAHAHA

Body Talk.

Det va ju fint igår alltså... En & annan tår, men också lite skämskudde i slutet av Daniels tal "Victoria... Största av allt är kärleken." Hade jag varit hon hade jag garvat. Tyckte klänning va lite väl stiff för min smak men vem vill inte ha en riktig krona på sig på sitt bröllop. & då menar jag inte en sån man kan köpa på Guldfynd utan the real deal med stenar som är tillverkad av nån gammal fransk rynkig man på 1600-talet & som burits av Napoleons fru.

Annars lyssnar jag mest på
Robyn [spotify], funderar över midsommar-outfit & planen för dagen är att stoppa mig full av söndagsstek hos mamma & pappa. Snorar vidare i allmänhet, önskar fred på jorden & lite bättre väder.

En två en två tre fyr!

Sen sist...

... nytt ord: vuvuzela (och spänningshuvudvärk?!)
... oväntat: en enkät angående pamesanost på mailen. Kunde ju inte hamnat bättre än hos mig!
... ny upplevelse: 3D-bio. Inte JÄTTEimpad men rätt tufft.
... bästa: jord under naglarna & blommor på balkongen.
... nytt: intensivkurs i Sthlm inför jobbet på Make Up Store i höst. Mycket nytt och mycket KUL!
... varför gråter JAG?: Kusinens student-avslutnings talare. Jag bölade - studenterna rörde inte en min.
... bästa fåfånga-pryl: överlack från M.U.S. som gör vilket färgat lack som helst matt eller bara som ensamt lack. SKITSNYGGT (även på killar...)
... roligaste nyhet: midsommarfirande i Växbo i år igen! Bästa traditionen med roligaste gänget!
... obsession: Angry Birds på mannens iPhone. Kan. inte. sluta. spela.Annars känner jag mest bara:


Bild av Therese Sennerholt.