Fiver.

Min blogg är sämst. Men OM jag hade en iPhone skulle jag kunna lägga upp sånna där roliga bilder och kvicka korta inlägg. Men inte nu. Nä, jag gnider vidare på min Samsung. Once so hot, med touchscreen och allt. Not anymore. Min plan är dock att va först med Femman. Vill ju inte komma dragandes med iPhone 4 när 5an är inom räckhåll.

Jag är orolig för min pelargon. Den tar sig inte som jag vill efter att min mamma tvingade mig att klippa ner den i vintras. (det är sånna här spontana och roliga tankar som ni skulle kunna få ta del av om jag kunde live-blogga liksom. Skulle va som en evig stream of conciousness om pelargondöd och annat. Ingen som känner att dom vill sponsra mig med en nu på en gång?!)

Reds.
Before & after!


Spinis.

Den som säger att man blir piggare av att träna snackar en så jävla massa BS. Va på spinning klockan 10 (för andra måndagen i rad!!) imorse med min kollega. FY FAN. Simmade i svett. Så sjukt trött är jag nu. Orkar inte duscha.


Imorron ska jag förvandla mig. Eller jag ska försvandla mitt hår hos mitt kusinbarn. Ska hårmodella lite och det ska hända lite nytt. Längtar till imorron... Spääääännnande! Jiha. Living on the edge.

Drinks.

Igår var en mycket trevlig fredag. Gick på fina Absint och drack fina drinkar och cocktails. Där jobbar nämligen vad jag skulle vilja säga är stans allra bästa bartenders. Inga twenty-something killar som ska va balla och snurra flaskor och flexa på samma gång, utan en äldre herre och en asduktig tjej. Som har lite yrkesstolthet. Och en jävla massa erfarenhet. Och gör sjukt goda drinkar. Efter det plockade vi med oss 9 kartonger libanesiska meses hem till W & C och hängde kvar kring köksbordet tills sent. Bästa!


Jag sminkade en modell till ett modereportage hos valbogatan.se för ett tag sen. Nu har bilderna kommit upp. Inga närbilder på sminkningen direkt, det ska tydligen komma upp senare. Resultatet finns i alla fall
här.