William!

Har betällt en massa produkter från www.lookfantastic.com. Sinnesjukt billigt att köpa märkeskosmetik från UK. Hur det kan vara sån galen skillnad kan man ju undra. Och jag är ju en jävla sminknörd. Mitt badrumsskåpsinnehåll är fan värt en förmögenhet. Med på beställningen är lipplumpern "Lip Venom" som jag varit sjukligt sugen på i flera är. Kan inte tänka mig att den är annat än grym. I'll keep you posted.


MEN. Vårens och sommaren ööööverlägset finaste & absoluta måste. Har haft dille på mintgrönt ett tag och i veckan kom det sjukt fina nagellacket William. Säger bara det: köp. Kommer garanterat sälja slut! Vill typ äta mina naglar (fast det vore skitäckligt).


Äntligen!

Dä äää fredaaaaaa!

Återkommer mer om det. Fredagsjobb och jag är sjukt pepp på löningshelg i butiken!!!!!

life's too short to wear comfortable shoes.

Dagens vill ha: träning.
Dagens klädsel: svart, svart, svart. jobbat alltså. nya skor - asont i fötterna.
Dagens smink: mineralbas (bästa!), orange/brun skugga, svagt orangea läppar.
Dagens frisyr: boll. har sinnesjuk utväxt. inte ok.
Dagens händelse: kollade skatteåterbäringen. +121 kr?! inte riktigt vad jag tänkt...
Dagens planer: skönhetssömn. ASAP:
Dagens saknad: socker. men klarade idag igen! men frukt är fan inte godis. 
Dagens dummaste: sova ensam.
Dagens drog: spotify.
Dagens roligaste: jobba med bästa Elina!
Dagens favorit: färgstarka vårtrender!
Dagens köp: smootie & proteinboll.
Dagens humör: pepp på en lönehelg som kommer bli galen! & fotvärk.

Rostigt.Håkan var brilliant. Jag var som i en dvala av underbarhet tillsammans med en publik och en Håkan på strålande humör.

Har hunnit med en snabb tripp till Stockholm där jag införskaffade mig överjordiskt snygga jumpsuiten på bilden. Fattas bara lite bättre väder, ett glas rosé och en uteservering. Men det kommer snart. Alternativ två är Istanbul tillsammans med den här
mumsbiten och den här vackra nån gång under våren. Fast det blir ju både och! Vill ni va med mig då?


Fikat med den här guldglitterglansiga hår-uppenbarelsen också.

Klicka på hos dom vettja.

Håkis.Åh idag idag idag! Äntligen! Idag ska jag träffa denna man. Detta geni. Denna fantastiska man som släppte
förra årets överlägset bästa album 2 steg från Paradise. Jag tror jag kommer gråta en skvätt då och då. För nästan alla låtar har ett litet parti där det liksom bara suger till i magen och man bara känner "ja. just precis så är det! livet!".  Det blir inte mer vårkänsla än att lyssna på "det dom aldrig nämner".

Det va tänkt att jag och mannen skulle gå. Vi går och lallar till denna skiva allt som oftast. Men han åkte till England för 10 minuter sen. Så då fick mamma rycka in. Hon skrev på min Facebook-sida att hon minsann också gillar Håkan. Jag kläckte igår den briljanta idén att vi skulle gå vi (läs: bjuda mig) på restaurang innan också. Lyxxx.

Kanske sthlm imorron.

Tragikomiskt.Retuscheringens vara eller icke vara kan man ju vrida och vända en biljon gång. Kan tänka mig att just Victorias Secret inte är sena med att fixa till det ena och andra på sina bilder.


Men ändå. Kolla en gång till. Antingen tar den här tjejen begreppet "hjulbent" till en helt ny previously non seen before nivå eller så är det nån som varit lite för ivrig på retusch-knappen. Hehe.

Bild från aftonbladet.se

Workout.

Jag har tränat! Kors över hela jävla taket! Skönt :)

Dock finns det en grej jag funderar på. De flesta friskis-passen avslutas med typ 4 minuters avslappning där salen är nedsläckt och alla ligger på golvet och blundar och... ja, slappnar av. Då händer det. Jag får som en våg av känslor och verkligen kämpa för att inte börja böla. Eller det kanske va att ta i. Men jag får en mini-depresion: jag mår DÅLIGT. I 4  minuter. Sen tänds lamporna och man reser sig upp och det går över, det känns skönt att ha tagit ut sig ordentligt. Men ändå. Och ingen jag som jag pratat med om det här känner samma sak. Alla ligger ju där och är glada över att ha tränat och känner sig till freds. Vilket väl är meningen.

Nu har jag slutat lägga mig, jag sitter bara och tittar på alla andra som chillaxar. Då går det lite bättre. Men det känns fortfarande lite obehagligt.

Låter som ett brev till Bullen. Men finns det fler?

Lilla.
En liten vän till mig bor för tillfället i Istanbul.
Jag och en annan liten vän ska hälsa på.
Det ska bli lite kul.


Kan inte leva utan:

Tråkig hy? Glåmig? Blek? Torr? Blank?

-PEELA! Svaret på nästan alla typer av tråkig hy. Peela bort det döda hudlagret en gång i veckan och du kommer märka skillnad. JÄTTEskillnad. Och det bästa är ju att det är lätt. Ställ den i duschen och släng på undertiden balsamet verkar. Det säger ju sig självt: har man ett lager död hud i ansiktet försvinner den naturliga lystern. Det är ju tråkigt.

Jag får ofta komplimanger för att jag har fin hy. Rutiner säger jag bara! Fukt och peeling säger jag bara! Vem som helst kan förbättra sin hy avsevärt utan att det är svårt. Eller speciellt dyrt. Lite nya rutiner bara. Skrubba. Smörj.

Bort  med all död vinterhud!


Den bästa jag testat:
Peeling Mask från Make Up Store
210:- / 150 ml
(räcker en evighet!)


Bright lights bigger city.

Nehe. Så kan man inte lägga in videos. Jag som tänkte ge er en ny favvolåt med min favvo-tjockis. En riktig fredagsdänga. Dra på högt som fan! Cee Lo äger :) Ska dansa mig igenom en härlig jobbdag och sen spela spel.

Puss.

Nytt meddelande från Johanna!

Ni stackare som fortfarande orkar klicka er in här (tydligen ca 10 personer om dagen..?!):
I shall give you I sign of life.
 
I might be back.


(fan va löjligt det är att skriva på engelska, egentligen.)