Nov 15, 2011

jag har insett att min senaste kyss fick det att pirra lika mycket som den första. jag pratar hela dagarna på jobbet, ganska mycket i rätt sällskap och ibland säger jag nästan ingenting. jag skrattar tillsammans med F, han är den roligaste jag vet, tillsammans skrattar vi mycket och ofta och högt. jag tycker om att lyssna på min Spotify-lista där jag lägger in ALLT jag gillar, gammalt och nytt. jag avskyr folk som påpekar saker som gör andra ledsna (förstår ni?) bara för att de är "ärliga" och tycker det är så "häärligt att va ärlig". mina närmaste vänner är få, men väl utvalda. min första vän hette Josefine. min första kärlek är samma som min största kärlek, f. kärlek är värme, tilltro och glädje. min favoritfilm är olika för varje dag, men just nu idag känner jag för The Fantastic Mr Fox. När jag borstar tänderna släcker jag lampor samtidigt, vilket resulterar ofta i tandkrämsfläckar på golven. när jag lagar mat blir det oftast mer gott än snyggt. jag är rädd för rådjur. jag önskar att alla kunde känna sig fina precis så som de är. den bästa känslan är den jag har oftast. jag vill somna och vakna bredvid honom livet ut. jag är en realist som försöker bli mer av en drömmare. jag är sämst på att kliva upp, att vakna på morgonen är det värsta jag vet, tar minst 5 minuter innan jag tar mig ur det underbara som kallas duntäcke. jag kommer alltid att önska att jag inte va så morgontrött. det finaste som finns i livet är kärlek, amn ska omge sig med kärlek och människor som inte ger dig kärlek ska inte finnas i din omgivning. i sommar vill jag dricka rodé på min balkong och grilla på elgriillen. sist jag grät var nyss, när jag såg den här - HUR blödig?! jag kan ha jävligt svårt att bita ifrån, önskar ibland att jag vore bättre på att be folk dra åt helvete, faktiskt. min mobiltelefon är NY, vit och börjar på i. när jag vaknar på morgonen är jag alltid dödenstrött. innan jag somnar så pussas vi godnatt. just nu har jag True Blood på i bakgrunden och förundras över va dåligt det är i jämförelse med böckerna som är HELT sjukt bra. med mitt utseende är jag mest nöjd med fejjan. idag har jag varit på det andra spinningpasset på 2 dagar, woop! på gymnasiet gick jag i två olika klasser och lärde mig sjukt mycket om människor. jag vill verkligen ha ett fast jävla jobb.

Nails.

Folk tittar på mina naglar och drar slutsatsen "Hon har alldeles för mycket fritid!".


Och det kanske jag har?


Hunden ja.

Alltså ja, vi ska skaffa hund. Hade kollat ut en lämplig match mellan hundmamma Solid heart of China och hundpappa Dash. Men så började China löpa tidigare än väntat och då va man tvungen att välja en annan hundpappa. En svart. Och vi vill ha en ljus. Så ja. Letar på! Vart är min lilla miffhund?


Boo kom till mig

Mamma Boo-hund kunde inte vänta på pappa Boo-hund, så nu måste vi hitta en ny Boo-kombination vi vill ha. Men den som letar shall find. Boooooooo <3


F'låt.Sveriges snyggaste skönhesbloggare har en tävling. Jag vill verkligen vinna.

Halloween


Cupsize.

Ledig dag betyder och att jag inhalerar omänskligt mycket kaffe och det gör jag helst ur en av mina (stulna) Starbucksmuggar. Den jag dricker ur just nu fick följa med hem från Kina. När vi druckit klart, smygit ner muggarna i våra handväskorna och småsprang (för då blir det ju mindre tydligt?!) ut upptäcker vi väl ute att D fortfarande är kvar där inne. Hon står och gullar med en gullig kinesbäbis. Vi trodde vi skulle hamna i gulligt kinesfängesle. Men som alla andra gånger den galna resan klarade vi oss, visst D? :)Sen dess har min muggsamling utökats med finingar från Prag, Rom, London och Manchester. Mycket roligare än nån liten miniatyr av Big Ben eller Peterskyrkan.
 


LOL


Och alla som inte fattar är för unga.

Pesto

Ledig, ensam hemma. Ingen mat i kylen. Äter snabbmakaroner och pesto. Koka i 3 minuter, sila av, ha i pesto. Skulle jag berätta detta för F skulle jag få skäll. Han är mer en långkokskille. Gör egen fond av kycklingskrov. Gör boef bourguignon på en onsdag. Pepp på att göra egen korv till jul. Ja ni fattar.

Känner mig som en vegantjej som ätit kött i smyg för sin veganpojkvän. Men det är ju så gött.


Woooooop!

Det har hänt! Belive it or not! Jag äger en iPhone. Jag kan göra allt det där jag sa att jag skulle göra om jag hade en (se senaste inlägget, som skrev för jäääättelänge sen). Så nu får vi väl se hur det blir med den saken...

Idag är jag ledig och har inte gjort ett skit. Jag har inte ens ring samtal jag skulle behöva ringa. Det gör mig skitstressad. Det stressar mig nästan mer att va ledig än att jobba. Är inte det en jävligt typisk kvinnofälla? Att man ska hinna så jävla mycket när man är ledig. När killar är lediga kan de spela FIFA på soffan i 15 timmar utan att känna minsta sting av dåligt samvete.
Varför är det så?