Kall.

Fryser ihjäl och är väldigt tyst. Mannen jobbade natt igår, kom hem 6 imorse. Då får man smyga. Har varit på frukostmöte med bästa MUS-tjejerna - alltid trevligt!

Snart är det juuul! Jiho! Love love love. Men först, ikväll, är det fredagsmyyys! Jag ska få musslor. Sen film, sen sova. Min jobbhelg nu. Femte eller sjätte lördagen i rad tror jag. Slänger på lite mer smink och sen cykla ner till satn i kylan. Gillar inte kyla, huh :(

Late.

Slut. Ont ont ont i tassarna efter att ha stått, men mestadels gått (och burit) i 11 timmar i streck. Nu ligger jag utslagen på soffan och hetsdricker te. Måste sova. Personalmöte på myscafé kl 8 imorron. Men va ju tvungen att ha lite te. Alltid te.

Nattsi.

Mask.

Hej. Igen.

Värst vad ni tjatar. Jag har massor att skriva om. Men jag får det liksom inte ur mig. Nu lät det som det hänt nåt, det har det inte. Alltså, inget hemskt. Mest bara bra :)

Just nu dricker jag ekologisk te och har en gurk-ansiktsmask i hela fejjan efter en lång dusch med hårtvätt. Bästa PMS-medicinen. Hemkommen från clubkväll på Make Up Store. Underbart kul. Fattar knappt att man får betalt också. Världens bästa jobb & arbetskamrater.

Imorgon ska jag jobba massa timmar, för det är hockey. Så ni får nog stå ut minst två dagar innan det händer något nytt. Lägg en ansiktsmask så länge. Det är som en inpackning för en grådassig, narig höst-själ.