Smutser.

Oj oj oj. Nu måste det städas jävligt snabbt. Idag kommer han hem serrni! :) Lillen... Men det ser inte klokt ut här hemma. Jag känner allvarligt att jag kanske inte skulle klara att bo själv. Tallriken från igår står kvar på soffbordet. Och kaffekoppen. Tvätt och kläder mest överallt. 4 timmar har jag på mig. Och det borde jag hinna på. Frågan är dock om jag gör det... Det finns ju så mycket små roliga saker man ramlar över under städningens gång som är så mycket roligare. Som det här.Smutser.

Oj oj oj. Nu måste det städas jävligt snabbt. Idag kommer han hem serrni! :) Lillen... Men det ser inte klokt ut här hemma. Jag känner allvarligt att jag kanske inte skulle klara att bo själv. Tallriken från igår står kvar på soffbordet. Och kaffekoppen. Tvätt och kläder mest överallt. 4 timmar har jag på mig. Och det borde jag hinna på. Frågan är dock om jag gör det... Det finns ju så mycket små roliga saker man ramlar över under städningens gång som är så mycket roligare. Som det här.Rädda barnen

HerreGUD va tråkigt det är att laga mat när man är ensam och vet att man ska äta ensam. Har varit gräsis sen fredag och som tur är har jag inte behövt äta ensam många gånger. Igår till exempel hade vi personalmöte på Make Up Store. Vi har bestämt att vi ska ha mysigt på våra möten och igår träffades vi hemma hos Ida där hon bjöd på mat och sen under mötet satt vi i ett varsitt fotbad med ansiktsmask. Det behöver inte va tråkigt att diskutera viktiga saker! :) Jag älskar mittt nya jobb!

Jag har fått ett nytt favoritprogram: Wifeswap som går på TV4+. Jesus va folk kan hetsa upp sig över konstiga saker och jösses va folk uppfostrar sina barn på konstiga sätt. En familj firade en stor födelsedag per år för det var mycket mer effektivt än att fira barnens egna var för sig. WHAT?

Idag skänkte jag pengar till offren i Pakistan. Det säger jag inte för att va duktig, utan för att det va skönt. Så jävla skönt. Jag borde göra det oftare. Vet ni att den här katastrofen är större och drabbat fler människor som tsunamin OCH Haiti gjorde TILLSAMMANS? Ändå får den inte ens i närheten av lika mycket uppmärksamhet. Det är hemskt och det är fruktansvärt orättvist. SMS'a BARN för att ge 50 kronor eller KATASTROF för att ge 200 till 72 950. Pengarna går direkt till
Rädda Barnen. 50 spänn är ingenting, det finns ingen ursäkt att inte ge.


Jag känner att bloggen kanske rör på sig igen.Serious.

Om en enda människa frågar mig "jobbar du här?" när jag har arbetskläder med Mio-logo & NAMNSKYLT & står och packar upp varor, städar butiken eller liknande JOBB så vet jag fan inte vad som händer. Allvarligt, skulle jag annars ha namnskylt, skulle jag annars stå med en dammvippa i handen eller knappa på en dator vid en av säljstationerna där SÄLJARNA står?

På söndag jobbar jag sista dagen (på Mio alltså, sen jobbar jag ju på alla andra jobb i höst). Sen ska jag bli en normalfungerande människa som kan ha kontakt med folk. Jag förstår inte att folk med heltidsjobb kan underhålla sin sociala kontakter samtidigt? Jag har liksom inte ens lust att ringa ett telefonsamtal när jag kommer hem från jobbet. Usch. Hemskt. Men från och med måndag vill jag träffa ALLA. Och kanske också blogga lite mer/oftare/roligare.

XO