say hello to my new friendJag är inte längre mobillös och alltså återigen kontaktbar. Genom min "nya" Nokia 3310. Vilka minnen! Jag har aldrig tidigare själv haft en 3310 men jag minns när andra fick den och man tyckte det var den coolaste modellen på marknaden. Jag säger bara SNAKE 2! Kanske det mest genialiska mobilspelet någonsin. Det är kul. Och nu kan jag spela det hur mycket jag vill utan att fråga nån uttråkad kompis först. Sweet! Kanske det här varit mobilen för mig all along?


Jag var hem till mamma och pappa igår. Jag frågade vart mina presenter var. "Vadå, jag har ju inte köpt nånting till er". Ursäkta? Jag tror inte min mamma tycker om mig längre. Va fan. Fast jag vet ju att hon bara hittar på. Hon säger det bara för att hon sparat allt till jul. Eller hur? Säg att det är så.


Studiedag imorgon. Fast jag måste nog plugga minst lika mycket ändå. Geografiprov på idag. Stort. Tråkigt. Ointressant. Har inte läst nånting hittills. Blä blä blä.


Och jag måste hämta inbetalningskortet! Annars blir det ingen Kina-resa. Ibland är jag lite för slarvig för att det ska vara kul.

klappa apa

Det är sanslöst grått ute. Jag förstår inte. Brukar det vara sånt här väder på hösten? Eller har det bara gått så lång tid sen sist att man romantiserat bilden? Det är sånt grått då det borde regna, fast det gör det inte. Då blir det inte ens mysigt.

Jag mår faktiskt inte särskilt dåligt idag, bara lite så där som vanligt. Min käre man har aldrig varit så bakfull. Stackars plutt. Men ändå så får man skylla sig själv. Men jag klappar honom lite på huvudet och tröstar. Mi mi mi.

Jag och bror ska hem till mamma och pappa ikväll och äta lite. Plutt tackar nej, av förståeliga skäl. Han ska ju kolla på både hockey och fotboll.

Ja, roligare än så här blir nog inte bloggen idag.
Hej'rå.

hangover saturday

Jag åt massa tacos. Och drack massa vin och annat. Och nu är det dagen efter. Uh.

God morgon eller nåt åt det hållet.

oooh i heard it through the grapewine

Så här mycket tid över en morgon har jag inte haft på... för alltid! Jag behöver inte cykla iväg förän om 12 minuter! På en timme och tjugo minuter har jag hunnit massa saker, till och med att äta frukost. Och tvätta håret, torka håret och platta håret.  Och blogga två gånger!

Det är lätt nåt slags personligt rekord.

Fredagen den 28 ska jag försöka:
hitta ett par stora fina örhängen
eventuellt lära mig alla Afrikas länder
leta rätt på en mobilladdare
prata med mamma och pappa
försöka inte äta upp allt godis i burken på en gång
äta jättemycket tacos
dricka vin
dricka drinkar och bli trevligt lite full
knäcka på Jeopardy

vakna en måndag, gå och sova på en fredag

Den här morgonen känns som en måndag. Jag är supertrött. Verkligen jättetrött. Och det gör lite ont i mitt huvud. Men så kom jag på: det är ju faktiskt fredag! Kändes kanske mer måndag eftersom jag inte var i skolan igår. Men fredag är ju helt okej. Då är det snart helg. Plus studiedag på måndag. Det är det värt att gå upp för.