.


BFF's
Har man tur i livet har man inte bara en bästis utan TVÅ.
Här är jag och mina två favoriter förra helgen.


Me and the muses.

Underbar mysmiddag med världens bästa arbetskamrater igår; mina Make Up Store-tjejer. "Vi är som en liten familj" som chefen sa. Vi va på Helt Enkelt och firade att det går så JÄKLA bra för oss. Och att vi är bäst. Hel objektivt. Jag lät kocken bestämma och fick in en tallrik struts - och ja, det va gott! Smaka oxfilé ungefär. Med chevré-sås, vilket ju passade mig som handsken. Ska börja inleda veckan med ett restaurangbesök varje vecka tror jag.

Har en sjuk man på soffan som spelat tv-spel konstant i 2 dagar. Tänkte ta mig ut i solen på prommenad till affären. Fick ett tillfälligt sug efter fiskgratäng. Sån med mos och gegg. Mm.

Karma.

Idag vann jag en tvättmaskin värd 6000 kr. Har jag inte god karma så säg? Och är inte IKEA världens bästa företag så vet inte jag! JIHA. Den ska jag ha i vårt nya kök som kommer va på plats före jul.


Mm, life is good.

Kings.

Den här låten ger mig gåshud. Resten av skivan med för den delen.

Ha en fin söndag.

Kidz.

Idag är vi barnvakt.

Hittills har vi:
- raceat med bilen.
- köpt godis och julmust och ostfrallor på ICA. Och ja, man fick köpa ett helt paket (3 stycken!!!) kinderägg VAR. Dessutom valde Jonken en noblesse (?!?! Pensionärsgodis!!) och ville en extra chokladbit. Jag sippar och njuter av julmusten - mums.
Nu spelar F tvspel med grabbarna, vi bygger ihop kinderleksaker och äter clementin.

Sen ska vi äta pizza och gå på 3D-bio :) Vore ju sjutton om man inte blev favorit i släkten efter det här!


Självdistans.

Jag tycker det är underbart härligt med folk med självdistans!

Marc Jacobs Bang!Detta är postern som ska marknadsföra Marc Jacobs nya doft BANG. Kan tilläggas då att det är Marc själv som ligger där. Inoljad. På silverlakan. Naken.

Självdistans eller inte, I love it!