Gone!

Nu åker vi till Rom (Malin)! Ses på fredag. Då har jag nog gått upp 10 kg. PUSS!

Söndag.

En miljarrd saker att göra inför resan imorgon + tvättstuga. Känns rätt bra att inte va bakis.

Min vän Carl.

Bah! Jag är helt slut. Mina fötter dör. Hade helt fel skor, mina skor är hos Kajsa, lämnade efter torsdagen försök till utekväll. Det blev inget av med det, det blev 45 minuters köande, varav 20 av dem näst längst fram i kön. Sen blev det "fullt". Jajaemän, dagen före lön, på en torsdag, blev Heartan "full". Lite tråkigt bara att man från kön ser rakt in i övre lokalen där det är ungefär 40 personer. Så klart ballar vakterna ur, hetsar för ingenting och man känner att en hel kvälls peppande bara rinner ur en. Till slut gav vi upp. Bara att gå hem. Ganska bajs.

Jag har jobbat på Läkerolen ikväll och det var skitkul! Måste ändå erkänna att jag va lite nervös innan, har inte serveringsjobbat sen kungen va här, och det va väl typ i maj? Knugen och jag, vicket radarpar! Jag skulle kunna hjälpa honom med läsläxorna :)

Nä, det blir till att parkera sig i soffan ensam ikväll. Det finns smågodis från igår, så jag lider inte!

Online.

Golvet är klart och det är så-jäkla-snyggt. Mums! Om jag hade haft mobilsladden hade ni fått se - sicken otur va! Nu sitter jag i min fåtölj framför tv'n som står på golvet med datorn i knät. Spartanskt. Fredrik jobbar så jag är själv. Men nu är det socklar och dörrfoder kvar sen kan vi äntligen åka till IKEA och bygga ihop allt från platta paket.


Gick in på
Kicks sida. Enligt dom är höstens trend "Plommonlila läppar och hollywoodsvallande hår". Alltså, är det bara jag som känner att make up-sidor/tidningar/"tips" ALLTID försöker sälja mörkröda eller eventuellt nu då mörklila läppstift och s.k. hollywoodsvall som "Höstens stora trend". Men VEM vem vem använder mörklila läppstift? Vem under 65+ i alla fall? Och "hollywoodsvall", det är väl inte sääärskilt fint? Vem har det heller? När skulle denna trend funka för en vanlig människa? På jobbet? Nej. På krogen? Haha, nej.

Det är precis som att savann/kaki/marin-mode är superhett VARENDA sommar enligt alla magasin - och vem har det? INGEN för det är inte fint.

Nu läser jag:


Mössa till hösten ett måste (rimmar nääästan!)

En jobbarkompis från Mio frilansar även som möss-designer och är SUPERDUKTIG. Jag har just beställt en brun/svart-randig med stjärna att värma mina småöron :) Köp köp köp! E.ko finns här!


Bomhus.Dags för tripp hem till mamma och pappa för att träffa kära systers kära små
odjur :) Och så klart själva syster och även bror. Happy family!


F och hans far håller på med det sista på nya vardagsrumsgolvet. Det blir SÅ FINT!
Det bästa är att F börjar bli rätt händig, vilket är tur. Vill ju inte behöva göra allt själv...

Jag försöker hitta min mobil>data-sladd men utan resultat. Tråkigt med blogg utan foton.
Men det är ju som sagt stökigt här just nu. Ni får hålla till godo med google/gammalt.


Hoppar inomhus.

Va tycker ni om gnagar-temat?
Detta verk kallar jag "Åh nej, ekorren snodde min iPod"©


Nattsi.


Sexy Peel <3

 

Jag älskar min tvål <3 Den får mig att vilja kliva ur sängen på morgonen (...fast jag gör det ändå inte). Den luktar FRÄSCHT - citron, lime och grape, och så har den lite rivigt skal i sig. Och så heter den Sexy Peel. Dom är för fyndiga dom här
lusharna :')


Dolce.

Bloggar från stationär dator - det ni! Vet inte när jag satt vid ett riktigt tangentbord sist. Det går inte så snabbt.

Hämtat postpaket från La Redoute och fick fel färg på ett par Converse. Skulle ha grå, fick vita. Eller två par vita, men ett par skulle jag faktiskt ha. Mina. Så nu får Fredrik vänta två veckor innan han får rätt färg på sina. Stackarn! Jag planerar ha mina när jag går runt i Rom. Bara en vecka kvar nu! :)

Ofrivilligt avbrott!

Ja, jag har varit internet-lös i flera daaaaagar! Detta broende på att vi har utrymt hela vardagsrummet för det är äntligen dags för rust! Ä-N-T-L-I-G-E-N I tell you! Så nu står vardgasrummet överallt utom i vardagsrummet - soffan+bokhyllor i sovrummet, TVn på golvet i köket och fåtölj+bokhyllor i hallen. Det är kort sagt trångt. Påminner lite om att bo i husvagn, alltså inget hit. Men det kommer bli fint serni, nytt golv och vita fina väggar. Äntligen får man va lite kreativ!

Så oroa er ej, blogg-pausandet var bara tillfälligt :)

I onsdags var det bäbis-dags! ÅHHHHHHHHHHHH. Han va så liten! Uj uj uj. 4 dagar gammal. Blev sugen, på riktigt, vilket överraskade mig! Mamma-genen slog till och började värka. Hihi, fast nä, inte än va? Om en så där 5 år minst. Får hålla mig till att barnvakta alla ynglingar så att man kommer ihåg att de faktiskt inte alltid är så snälla och bedårande som den första veckan...

Bäbs

Har inköpt bäbis-kläder idag i nyfödd-storlek. Det är ju nästan så man blir sugen själv... Fast nje, det kommer dröja. Fanns så mycket fint så det blev en hel outfit! Mi mi mi, så litet!


AF var en redig reality check, ville bara utbrista "men hallå, är det du eller jag som ska kunna saker?". Det KOKADE i huvudet på mig mest hela tiden.

God natt nu!

I en liten hjälm.

Min fina syster angående Hollywoodfruar: "hellre en mager plånbok än en kolsvart själ". Liksom huvudet på spiken dära.


Det blev ingen morgonprommenad imorse. Morrade tydligen åt F imorse när han skulle göra sig klar. Nä, efter en natt med huvudvärk är powerwalk klockan 07.00 inget för mig. Inte för att jag älskar det annars heller. Snarare hatar. Det var en kostig huvudvärk, det kändes som om att jag pressat in skallen i en alldeles för liten hjälm.Håhå, ja idag ska jag till arbetsförmedlingen. Horror. Inte sugen, men jag hoppas att tanten i alla fall är trevlig, även om det knappast är troligt.

Jag vill bara ha ett jobb!

Tillbaka, i rutan!

Suget
kom
tillbaka!

Fint väl?


Svenska Hollywood Fruar på TV3. Jag undrar: Mrs Anka, blir man lycklig av att ha miljoner i diamanter på sig, när man är så otroligt otrevlig mot hela världen, väger det upp att knappt träffa sina barn?

Vart finns alla förebilder? Inte på 3an i alla fall. Inte på så många andra ställen heller, för den delen.
Skittrist.


Nu blir det Roast på femman. Lite gammal hederlig elakhet förgyller en måndagkväll hur lätt som helst! :)

Hänger med i svängarna,

Skit i den här bloggen nu. Jag Twittrar: http://twitter.com/emjoth.

Tjing.