Happy happy happy.

Den 2 mars ska jag börja en månads praktik hos Mio. Dream come true :') Jag är så jävla glad!

71476-105


image106image110image107

Blondinbella.

Idag fick jag kanske eventuellt lite napp. Inte jobb, men kanske praktik. OBS! Inga förväntningar.Jag har fått en pinsam ny last. Jag kan inte låta bli att gå in på
Blondinbellas blogg typ varje dag!!! :( Jag vet inte riktigt vad det är, men jag blir till enfluga som dras till hennes pretto-liv. För er som inte hängt med har hon precis åkt ur Let's Dance, ska starta ett eget klädmärke, flytta till en ny 3:a med sin kille Nils/Storstadspojken... äh, det är lika bra att ni får läsa Bellas egen to-do-list för denna vecka:

[  ] Galapremiär av I taket Lyser stjärnorna - Den är ikväll tyvärr, and I'm still sick..
[  ] Releasefest för Janet och Kim "Made in Sweden" på Sturehof
[  ] Lunchmöte för klädkollektionen, sedan ska de produceras!
[  ] Modeveckan, bla märket Sofifi på Berns, onsdag
[  ] Pappa fyller 41 år på onsdag. Vad ska jag köpa?
[  ] Boka möte med Bilskolan, dags för körkort!
[  ] Flytta till Karlaplan med Nils på söndag, TILL IKEA!
[  ] Skriva ett tal till svenska C om Lissabonfördraget
[  ] Spotlife har fest på lördagen, till Bobby och Make Up Store innan för att bli fixad
[  ] Lunch med en tjej som ska hjälpa till med den kommande mot Vikthets-kampanjen
[  ] Möte med Anorexi/bulimi-kontakt, se ovan.

Jo, jag glömde ju att Bella nu hittat en ny sak att bekämpa: Vikthets. Sen hon skrev ett inlägg om att tjejer borde sluta må dåligt över vad de äter har både Gynning och Katrin fd. Schulman kallat henne elaka saker i media. I somras var hon tvungen att sjukskriva sig pga "nära till utbrändhet".

Sa jag att hon är 18 år? Pju, så lätt att glömma. Två saker som gör mig skadeglad är i alla fall 1. hon har själv valt sitt eget "smeknamn", Blondinbella, som kommer att förfölja henne resten av hennes liv och som är så jävla lamt att jag ramlar av stolen varje gång jag tänker på det och 2. hon har typ världens minst snygga kille. Det hade ju verkligen varit grädde på mos om hon toppade det hela med en hunk. SKÖNT.


My Perfect Life starring: jättestora bröst.

Kollar på My Perfect Life, ni vet Victoria Silvstedts egna show. Efter de första tio minutrarna har knappast mina fördomar om henne knappast minskat. Snarare tiodubblats. Jag är verkligen förvånad över hur mycket av hennes liv verkligen handlar om hennes bröst.

Livet...

Försöker skriva käcka personliga brev att skicka till potentiella arbetsgivare. Det går långsamt... Jag frågar mig bara hur dessa överpositiva brev ska kunna leda till något. Vad jag behöver är en intervju så att de faktiskt kan se vem jag är, det gör man inte i sånna här brev. Men så långt som intervju har jag aldrig kommit. Jag skulle gissa att 90% är likadana - "jag är positiv, öppen och kan fatta egna beslut". Ett A4 ordbajs, en sida ganska icka-respektingivande CV. Lycka till med det, Johanna.


Bieffekt.

Har inte så mycket att berätta om just nu, så ni får nöja er med lite kuriosa: Man blir inte bara piggare av att dricka Berocca - man får också extremt jävla neongult kiss. Jag trodde det var ett skämt första gången jag upptäckte det, men har sedan fattat att det måste bero på Beroccan. En högst rolig bieffekt om du frågar mig!

Kedjebrev är ett satans verktyg!

Stackars stackars [Starbucks]!

Fin dag hittills!

Hälsade på [bästis] som jobbade på Cool & Mini idag. Vi maraton-drack kaffe och babblade strunt. Det blev nog en 5-6 koppar på två timmar, minst! Piggt och trevligt :)

Äcklet.

Jag ser en dokumentär på tv4 om piercings och sånt. Det sjukaste jag sett! Folk som gör hål rakt igenom pungen, lägger in saker under huden och skär upp... ja, jag vill inte ens säga. Nästan så jag vill kräkas lite på soffan, för jag har inte ens nån här att vråla "ÄCKLIGT" åt eftersom jag är ensam.

Så, varför kan man inte sluta titta?

Jobbigt.

5200 människor har fått sparken hittills i år. I år = på 13 dagar = inte ens två veckor. Kul att man tog studenten just nu i vår! Skratta eller gråta, jag vet inte.

Granen.

Lite deppigt här hemma. Plockade nyss ner granen, mina finafina gran. Den fick ta emot spott och spe från flera håll och kanske just därför kom den att ligga mig varmt om hjärtat. När den först kom innanför vår tröskel utropades det "Men FY FAN, den där granen är ett skämt, den där får stå på balkongen, jag vägrar ha den i mitt vardagsrum!" - sen dess blev den mitt skötebarn. Den fick fina kulor, nya och gamla, och en ny ljusslinga. Stod där så grön och grann i flera veckor och tappade inte ett barr tills för ett par dagar sen. Jätteduktig!

Och nu ska det plötsligt vara slut på julen. Jahapp. Plocka av kulorna och lamporna. Tomt på golvet. Barr överallt. Naken gran på balkongen. Inget att sköta om. Det känns inte rätt! :'(

Första dagen på mitt nya liv (vi får väl se).

Jag är lite så där skönt uttråkad. Har kollat min Facebook-sida en miljard gånger på 2 timmar i väntan på att klockan skulle slå tolv så att jag kunde släpa tvättkorgen ner i källaren och börja avverka tvätten.

Idag är även den första dagen i mitt nya kosttillskott-liv. Igår hade jag tänkt mig köpa rosenrot men det är tydligen apdyrt så det fick bli Berocca. En tablett i ett glas vatten, ser ut ungefär som juice men osäker på hur det smakar pga min aldrig släppande förkylning som berövat mig smakupplevelser. Kan funka, kan vara placebo, men jag hoppas på utlovad uppiggande effekt - god knows att jag behöver det.

Back in business(?)

Hm, det här med att blogga verkar roligt igen.

Imorgon ska jag och F gå på dubbeldate med Sillen och hans tjej, värsta parigt! Vi ska äta mat [här] och jag har längtat i två veckor. Sitter och kollar [menyn] och det är jävligt svårt att välja.

Måste också få göra en liten samtida reflektion: igår var det Grammisgala - kanonkul. Men idag läser man [i tidningen] att artisterna är förbannade på Polisen över att de var där och drogtestade folk. Jag frågar mig: är det konstigt? Får man knarka? Får man uppträda uppenbart packad/påverkad i tv (Kleerup...) när man vet att målgruppen för programmet är unga? Alltså, jag vill inte vara den där moraltanten, men är man en förebild så är man, självvalt eller inte. Man kan väl hålla sig när man vet att man kommer vara med i nationell TV i alla fall, en vanlig lördag är en annan sak. Visst kan det vara roligt med människor som blir för fulla och gör bort sig och säger fel saker, men man kan ju inte döma ut Polisen för att de försöker hålla ett event drogfritt?

Utmaning!

3 saker jag skäms över:

1. Det är lite pinsamt att vara arbetslös. Men jag försöker ju ändra på det, så det är ju inte mitt fel.
2. När det hörs när man kissar.
3. Det totala värdet på sakerna i mitt badrumsskåp, ligger inte helt i linje med min budget.


3 saker jag är stolt över:

1. Att jag är smart.
2. Att jag är bra på att laga mat.
3. Att jag lär mig nya saker snabbt.

3 saker jag vill göra 2009:

1.Ta körkort.
2. Hitta/få ett jobb/börja plugga/komma på vad jag vill göra.
3. Åka till ett soligt land och jäsa på solstol.

3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma:
1. Studenten.
2. Balen.
3. Midsommar.

3 saker jag inte kan klara vardagen utan:

1. Mobil.
2. MAT.
3. Socker.

3 personer jag avundas:

1. Alla mina arbetskamrater på Posten som står ut.
2. Kajsa, som drog till Norge och klarar sig fint!
3. Anna & Amanda (ni får bli en) som drog till INDIEN och klarade sig finfint!

3 personer som jag utmanar:
Vem som vill.