Ja, jag tycker fortfarande att det här är skitroligt.


Inte längre arbetslös!

Vill du ha alla grönsaker på den?
Vilket bröd?
Extra ost på den?
Vill du ha den varm?
Dressing?

Idag började jag min första dag på Subway. Roligt, ibland stressigt, men roligt! Så nu är jag helt trött i både huvud och kropp.

I ledet.

- Handelsbanken
- Nordea
- Subway
- Arbetsförmedlingen

Fan, jag kommer få stå i kö skitlänge på båda bankerna och framförallt Arbetsförmedlingen. Det kommer bli en lång dag.

God natt, med förhoppningar om fler mops-drömmar.


En pug, tack!

Ikväll ska jag vara hemma själv, äta chips och dipp och bara vara alldeles alldeles själv. Och det känns faktiskt bra. Det är faktiskt ett helt fritt val. Jag fick nyss en inbjudan att gå någon annanstans och vara tillsammans. Men nej jag kände att chipsen var goda och det ska börja en kanske helt okej film på Canal+ snart.

Googlar mopsar gör jag också. I natt drömde jag nämligen att jag hade en mops som jag fick av Fredrik. Den såg inte riktigt ut som en mops, mer som en kamphund (som jag inte alls gillar!) men jag var ändå så himla glad över den. Äntligen hade jag fått en mops! Den var så himla snäll och ååååh. Men, allt var bara en dröm och jag har saknat den sen dess. Annars kunde den legat i mitt knä och smaka chips.Kom. Till. Mig.

Vart hålet leder.

(Fortsättning på föregående inlägg) Det luktade värre än någonsin i köket imorse, det var verkligen kräk-varning. Så jag ringde min fantastiska pappa och fråga vart det där hålet egentligen tar vägen. Det visade sig att hålet leder till en liten behållare på baksidan av kylen. Så det var bara till att jucka fram kylskåpet och mycket riktigt fanns en liten skål där, fylld av något som såg ut som spya och som luktade helt galet äckligt. Det var verkligen till att hålla tillbaka kväljningarna och då är jag inte alls känslig. Innehållet åkte ner i toan fort som attans och sen var det bara att diska den typ 4 fyra gånger innan det kändes bra. Så nu luktar köket kök igen och inte gammalt kräks!

Efter en tur med Mini Cooper kom vi hem med ny mat och en flaska vin. Helgen blir hemma eftersom jag är pank som en räka. Lön på måndag som blir spännande. Undrar vad man får efter en halv månad på posten? Nej, det får bli film och mat hemma istället vilket faktiskt kan vara bättre än det mesta!

Kanske min favoritfilm [V för Vendetta] igen?
 

Det mytomspunna hålet.

Har spenderat de senaste 3,5 timmarna med att göra rent vårt kök. En mystisk doft började igår smyga sig på trots att det redan var rent! det var inte högar av disk eller gamla sopor, det verkade komma från det lilla gallret ovanför kylen. Frågan var om det hela kom från bakom kylen, vilket kändes konstigt. Man kan ju inte tappa saker bakom kylen.

Men i alla fall luktade det sjuuuuukt illa, ungfär som att någon bestämt sig för att leka "gömma bajsblöja" i vårt kök utan att berätta för oss att vi skulle leta. Så jag har gjort rent allt. Rensat och slängt. Sen kom jag på det! Jag råkade tippa en öppnad matlagningsgrädde för någon dag sen, och så klart torkade jag upp allt jag kunde. MEN det finns ett hemligt hål i alla kylskåp på den bakre väggen långt ner där all kondens ska rinna ut (allt det här har jag lärt mig genom att kolla på städprogrammet [
Rent Hus] på tv4 - "Nämen TITTA här Marie Lousie hur det ser uuuut"). Jag tror att det runnit ner lite sån grädde där och att den nu ligger där och surar. Men det luktar verkligen som ett litet barns bajs. Jag har sprejat massa städsprej ner i hålet och hoppas att det går bort, för grejen är att ingen på tv har sagt vart det där hålet leder... Men jag håller tummarna nu. Gör det ni med är ni snälla!

Arbetslös: dag 3.

[Black Snake Moan]: Kunde blivit den nya [Monster], men njaee, nådde liksom inte ändå fram. Mest på grund av malplacerade Justin Timberlakes USLA insats. Bra tema i vilket fall och klart sevärd. Christina Ricci är lika bra som vanligt och Samuel L Jackson bättre och mindre hetsig än jag någonsin sett honom.

Videre i mitt arbetslösa liv har jag varit glad hela dagen över mitt nya framtida jobb. Lunchade med Matilda på Wayne's och åt som vanligt underbart god kräftsallad! Pratade pratade pratade och jag frågade en del om jobbet - Matilda jobbar ju redan på Subway (och det var i princip hon som fixade det åt mig). Jag fick en försenad födelsedagspresent som var ett Body Butter. Precis vad jag ville ha :] Efter lunch gjorde vi en snabb visit på Vasakolan för att lämna några saker. Det känns ju som den naturligaste saken i världen att kliva in där, det har ju varit nästan som ett hem i tre år. Jag har nog spenderat fler timmar där än hemma, och nu tror jag inte ens jag får vara där om jag skulle vilja. Hm.


Lite shopping för första gången på länge. 2 tshirts och en nessisär/nessesär/necissär (ursäkta, vet NÅN hur det stavas?) i gigantstorlek så att allt mitt tjafs får plats. Ett par ärtgröna flipflops för 19.50, halva reapriset! Ibland är det skönt att brås på sin mor.

Nu ska jag smörja in fötterna med fruktluktande smör och gå till sängs.

Nytt joooooobb!!


Det gick som jag ville, det där mötet! Jag ska börja på Subway!
Jag är så himla himla glad. Ett jobb!


Nu ska jag fira med en kopp te och
Black Snake Moan med Christina Ricci.

Tisdagsplanen.Imorgon får jag vara med mina finaste killar, min allra finaste syster och äta köttfärssås. Sen ska jag på viktigt möte. Potentiellt en skitbra dag.

Vånda.
Så svårt att ha is i magen när man bara vill åka nu nu nu NU!!!!

Min första dag som arbetslös.

Det var sista dagen på Posten i fredags - thank GOD. Herregud va less jag var i slutet. Det jobbar många miffon på posten kan jag säga. Och sen regnade det varje dag de två sista veckorna. Att åka runt på moppe med en mindre sjö i varje sko är inte toppenkul.

Men idag, måndag, är alltså min första dag som officiellt arbetslös (jag räknar inte dagarna mellan studenten och posten, det var ju bara sommarlov!). Jag gick upp strax efter tio, åt frukost, kollar OS och fixar om bloggen. Så här skulle man ju kunna leva! Synd på den blå regeringen bara... Haha! Fast å andra sidan så vet jag ju att man skulle tröttna, jag skulle tröttna även om jag tycker om att sova länge. Men har jag tur så kanske min arbetslöshet inte vara länge, har dragit i en tråd och snart får vi se vad som händer. Förhoppningsvis redan imorgon!