Mjiauw.

Tumblr_l1uqzhkr0r1qzfya1o1_400_large


Johnossi.
Igår såg jag sveriges bästa band (objektivt), för mig ett av världens bästa band (subjektivt - men sant) för andra gången. SÅ JÄVLA BRA. Jag har aldrig sett ett band som är så grymma live. Har du inte hört så lyssna
här [Spotify].

!


Från
L.A.


Tyll.

Är det inte sol ute får man ju ordna sin egen. 65 spänn för 17 minuter. Svett. För jag betalade ju fan inte femsiffriga belopp för en bränna i Indien för att sen bara låta den rinna av hur som helst.

Idag är det smygis premiär för Sex and the city 2! Och jag ska jobba i kassan. Ska dressa Matilda, som ska va Carrie, i min rosa tyllklänning från nyår. 250 tjejer (mest i alla fall, tippar jag) som ska mingla innan filmen drar igång. Det kommer delas ut Goodie bags med faktiskt riktigt fint innehåll och sippas på något jag antar är alkoholfritt. Det ska bli riktigt kul!Nu ska jag halsa kaffe och springa en massa ärenden på stan. Reklamera en eltandborste som fått frispel (satte igång sig själv och väckte oss kl. 02 inatt...), lämna tillbaka en väska till Vero Moda som bara föll isär efter första användningen och annat viktigt.

M U S.

Skit i PAUS.

Jag har ju förresten fått ett nytt jobb. Typ mitt drömjobb. På MAKE UP STORE!!!! Jag vet inte varför jag inte berättat det för er, kära lovers. Det är ju rätt stort. Ska till sthlm 7-10 juni på kurs och bli grym(are) på make. Och jag är så glad så glad så glad! Än så länge är det (ytterligare en...) timtjänst men ändå. En fot i dörren!


Önskelista:
- en ny sommargarderob (kommer inhandlas i Uppsala inom kort)
- en ordentlig grillkväll
- massa blommor till ballen (på gång!)
- sommarfräscht hår (kommer torsdag)
- lära mig springa.

Paus.


Temp.

Uppdrag rensa flickrum fortsätter idag. Jag har hittat en massa fina gamla saker som jag fotat av som kommer hit sen :) Förhoppningsvis kan man dricka lite kaffe på altanen om det inte är lika svinkallt som igår. Men det är det väl. Vi äger nämligen ingen termometer så det är alltid en gissningslek innan man sätter foten utanför dörren. Ibland har man rätt, ibland har man fel [lev med det].

Ikväll ses vi på bion.

Ja ja ja ja ja!

JAG VANN JAG VANN JAG VANN! Och får till och med vara med på bloggen. Av alla 72 stycken som tävlade vann jag med en strålande motivering! Va fint det ska bli när jag står där längst fram på Slash-konsert med mina nya brills. TACK Size8 :) 

Konst.


Måndag hela veckan.

Åker till mamma & pappa's och städar ur flickrummet. Det kanske är dags. Det är väl ändå ungefär 2,5 år sen det slutade bo nån där. Jagvet att jag kommer bli sentimental och spara en massa saker jag kunde va utan, i alla fall ett tag till. Kanske hittar nån diamant bland alla gråstenar.

Någon hade talat in ett meddelande på mitt mobilsvar undertiden jag inte hade några batterier. Denna någon vill att jag ska komma på intervju eftersom jag lämande in ett CV där för ett par år sen. Det kan bli hur bra som helst, men mer än så vet jag inte förän kanske nästa vecka.