Huvudet i sanden.

För en gångs skull skulle JAG ha fest. På onsdag var planen. Allt var så perfekt. Alla hem till mig i Bomhus och sen ner och kolla Familjen på Sun City. Hur ofta läggs det grymma spelningar dagen efter ens födelsedag?

MEN: ingen är hemma. Nästan. Folk är upptagna med Arvikafestival, Frankrikeresor och Norgejobb. Så jag ställer in. Eller rättare sagt skjuter upp. Det får väl bli sen, när alla kommit hem.

(Jag är inte arg, bara bitter)

They call me hell, they call me Stacey, they call me her, they call me Jane

Glad midsommar på er mina småkakor! Strax ska jag sticka till Hälsingland med massa snygga tjejer och diverse killar. Jag har packat jättemycket kläder. Jag har för avsikt att ha den roligaste midsommaraftonen på 20 år, ok? Alla måste hjälpa till.

Hörs om nån dag.
Puss och mys.
 Världsbra!
Ting Tings - That's not my name.

If you love me, won't you let me know?

I alla fall ska jag den 18 september se världens bästa band tillsammans med världens bästa man - min man. Jag fick två biljetter till Coldplay i studentpresent av honom (och ett världsfint armband jag jämt har på mig). Woho, konsert är ju hur kul som helst. Sist Coldplay var här var det kusin Anna och jag som hoppade och sjöng. Och det här blir ju minst lika bra.


För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenteeeen - FY FAN VA VI ÄR BRA.


Jag vet att ni läser det här, SP3K.

(Bildfunktionen fungerar fortfarande inte. Men håll till godo.)


Jag har tagit studenten nu. Lilla jag. Det var min tur nu, efter alla syskon, kusiner och vänner, det var min tur att springa ut på trappan. Vi drack bubbel klockan tio på morgonen, skrev i varandras mössor och åkte flak.

Och det var kanske den roligaste dagen i mitt liv. Åtminstånde topp 3. Minst!

Jag fick himla fina presenter av alla här hemma. Det känns som att alla, så här 19 år senare, fått kläm på vad jag gillar. Förutom de avlägsna släktingarna i Järbo - inte jättefint armband, men tack ändå. Tanken som räknas, jag vet. Jag sitter här och tittar på världens finaste pärlplattegiraff som jag fick av Jonken. Jag lovar att fota den sen. Den är världsfin och ska alltid sitta ovanför min säng.

Hela kvällen och natten var dans dans dans och dubbla regnbågar (det måste ju varit ett tecken). Jerry och polackerna skötte sitt jobb mer än väl och SP3K med. Ingen kräktes(?) och alla var glada, några frös, men allt var fint, och ja, jag kanske aldrig har sagt det, men jag tycker ju så mycket om er. Varenda en. Och den där natten på flaket, den där lunchen i matsalen och allt; jag kommer alltid minnas (och nu gråter jag nästan. Igen).

Håller tummarna för att allt prat om att vi inte aldrig mer kommer ses stämmer. Samtidigt som jag är ganska säker på att det kommer bli så med en del av er. Nån kanske flyttar. Jag är ju realist, precis som min mor. I alla fall. Till er vill jag bara säga lycka till med allt, hela livet: högskola/jobb>30 årsfest>familj>radhus>40 årskris>barnbarn>guldbröllop>'til the bitter end. Jag vill att ni ska ha världens bästa liv, för det ska jag.

Sakna mig, för jag kommer sakna er.

I väntan på att publishme.se ska börja samarbeta så att jag kan lägga upp alla foton, borde ni lyssna på den här (det är min nya favorit):

Framme!

Hur bra skulle det gå?
- så bra som helst!
Hur bra gick det?
- sådär...


Trots starka uppmaningar till att ge allt i brännbollen åkte vi ut i första omgången. Uh! Men efter att ha gjort ett inhopp i min gamla klass, SP3J, där jag tog en klockren lyra och alltså fick en till match blev jag ändå lite mer nöjd. Men brännboll är ju så kul som helst och jag hade mest velat spela alla matcher, i alla klasser!

I alla fall, jag har lyft några stenar från mammas axlar genom att hjälpa till med städningen inför torsdag. Nu är det alltså 1 dag kvar. En? En!

Jag minns när jag i början av våren dog när jag räknade att det var 18 veckor kvar till studenten. Jag tänkte då att jag inte skulle orka. Men nu skulle jag orkar så mycket som helst. I alla fall av det vi gör nu. Spela brännboll, vattenkriga och dricka alkohol på stans alla barer. Det skulle jag kunna leva med. Det skulle jag kunna göra resten av livet.

Viktigt meddelande till SP3K/ team VWW:

Okej så här va. Den slår med det platta slagträet imorron eller missar en uppenbar lyrboll kommer bli kicked off the team. OKEJ?! Jag tolererar inget annat än en förstaplats i morgondagens turnering. Vi ska fan slå SPID'arnas toppade lag om det så krävs att ben ska knäckas. Let's go do this.

 

Varva varva varva varva!

Efter lördag som började i Skutskär och slutade i Sikvik är mitt F och jag förvånansvärt fräscha. Kollar fotboll och äter ostkrokar. Svettas i den kvava luften.

Imorgon är det brännbollsturnering som gäller! Jag ska snart hem och fila på utklädningen - VWW. Halv tolv; samling vid minigolfbanan.
 
 Du luktar illa!

Homecoming.

Idag ska jag dämpa mitt dåliga samvete genom att hjälpa till så mycket jag kan. Mamma är helt hetsig över allt som står på att-göra-listan inför torsdag och jag måste faktiskt hjälpa.

Men ikväll blir det bara massa mys på Berggrenska tillsammans med Fredrik, Johan och Johanna. Har hört talas om grillbuffé... Äta äta äta äta!


Smurfarna på taken.

Igår var det barrunda i stan! Rivaliteten mellan skolorna var hög men kärleken stor. Och fan, tänk om man kunde gå runt sådär mellan olika ställen en vanlig fredag! Men icke, då skulle man ju bli ruinerad av alla inträden. TRÅKIGT.

Det blev tyvärr inte så hemskt många bilder igår, eftersom det var mest dansdansdans. Men de jag har, de får ni del av.

- Förmys i parken. Hur somrigt som helst!
- Maja känner pepp på Goya.
- Amanda, Hanna, Elin och Sara.
- Lite av Lisa och en David som känner pepp.- Förskräckligt coola människor: Hägget, Mange och Lisa.
- Full fart. Nu kör vi. Jag och Lisa.
- Studentkommitén x 3, Sanna och Simon.

Studentbal i bilder.- Jag undervisar om viktiga saker (?) för Lisa och Maran på min altan före balen.
- Deniz, Malin och Emelie arrived in style, so to speak.
- Hanna, Maran, Lisa och jag ler sött för alla kameror.- Fanny i supersnygg klänning, Maria och Lisa.
- Kajsa och jag är glada eftersom det är det här vi peppat för i ett halvår ungefär.
- Matilda och jag ler - Deniz och Malin avlider av skratt.
- Alla ler.
- Jättefina Matilda och hennes kärlek Henke.
- Fanny - snygg pose- och John.
- Jag och Maria kan inte hitta det vi söker.- Huss, Cissi och Verdandi som fond.
- Huss, Fanny och Maja vid middagsbordet, naturnördar som fond.
- Angelica och Anna peppar inför förrätten.
- Hägget takes it cool - as always.- Sara och världens sötaste Elin.
- Simon och Martin var fina i frack.
- Emma och Frida var små prinsessor i tiaror.- Jag och en av mina bästisar Simon.
- Mimmi och Malin var inte SÅ fulla, faktiskt. Det ser bara så ut.
- Emelie med typ jordens mest förföriska blick.
I efterhand tagna bilder i klänningen, därav den ändrade frisyren.Och: alla som inte vill ha bilderna kvar, säg bara till. Hoppas alla är nöjda, för det är jag, himla nöjd.

I... toi et moi, c'est comme tu sais

Jag har hört att många inte såg Sebastién i Eurovision. Men det här är ju hur bra som helst! (Och balbilder kommer förhoppningsvis ikväll...) PUSS

Ref:
Oh oh oh
I... I'm alone in life to say
I love the Chivers anyway
'Cause Chivers look divine
Look away
They try to find the Milky Way
They love to drink it every day