Världens roligaste fängelse?



På Filipinerna får internerna dansa sig igenom sitt straff. Tydligen blir de mycket snällare och tar inte livet av sig lika ofta. Typ det roligaste jag sett på länge! Kolla även [
alla andra danserna de lärt sig]!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Lovely! Men jag får lite morgonjumpa i Kinavibbar...

2008-10-16 @ 13:59:24
Postat av: jo

Det fick jag med, totally! Det är både komiskt och läskigt samtidigt.

Postat av: Syster Yster

Undrar om det skulle funka här i Sverige.... kan inte riktigt se hårdingarna från mc-klubbarna eller de andra galningarna skutta runt så här... men det kanske vore värt ett försök så de blev lite snällare och gladare de oxå...!

2008-10-17 @ 09:02:39
Postat av: Emma

Hej Johanna!

Haha va kul att du hittade mej :)

Jag går fortfarande i skolan, och har bara praktik på i&i, men har varit där förut också, så det känns nästan som att jag jobbar där efetrsom att vi har praktik så långa perioder. Jag älskar det! Underbart roligt!!!

Jag går en 2-årig KY-utbildning, Kommunikatör/Dekoratör på entreprenörskolan i Leksand. (www.entreprenorskolan.com)

Kan absolut rekommendera den, super-bra utbildning som du kan forma precis som du sj vill beroende på vad du vill göra efter. Den är så bred och man kan göra så mycket. Fråga gärna om det är något du undrar! :) Kram!

2008-10-17 @ 16:50:22
URL: http://emmanyberg.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja men dåså! Då passar det dig perfekt!

Jag bor i Leksand, men har åkt hem varje helg ända sedan jag började. Å dtehar gått jätte bra. Sen har jag haft alla mina praktiker lagda i Gävle också, så då kan man juh bo hemma :)

Känns faktikst sorligt att det är sista året för mig nu, har och är verkligen riktigt roligt! Alla lärare är toppen och jätte duktiga!

SÖK JOHANNA! :D Kan juh inte mer än att tacka nej.

Sen finns det en til dekoratörs utbildning i Leksand på folkhögskolan som är 1-årig. Men den är inte alls lika bra. Min är mkt bredare och alla praktik (totalt 27 veckor under 2 år) ger en chans till jobba, knyta nya kontaker och prova på allt. I min klass är dte väldigt olika vad folk inriktat sig på; Vissa har sin praktik som rekvisita assistenter i tv, andra på inredningstidningar, andra på eventbyråer eller homestaginigfirmor. Det är jätte olika! Men jag lovar dig, du kommer inte att ågra dig ;)

2008-10-17 @ 19:17:25
URL: http://emmanyberg.blogg.se/
Postat av: fia

haha fan va coolt

2008-11-20 @ 13:46:00
URL: http://mrssantos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback