Just.
Lånad av
lottaagaton


Finn ett fel.
Den här lappen satte jag upp på vårat postfack för typ 2,5 månad sen.
Idag tittade jag lite närmare. Great, nu tror ju våra grannar att vi är
helt retarded.


Fembot.

Sitter på balkongen och låtsas att det är varmt. Det är rätt soligt, visst, men jag har ändå munkjacka på mig för att inte förfrysa. Har nyss deklarerat, direkt från balkongen! Jag tycker det är riktigt coolt att man kan deklarera via sms. Liksom, hur många statliga myndigheter har sån koll på ny teknik?! Försäkringskassan vill bara ha pappersblanketter vilket ju inte känns särskilt 2010. Jag hoppas dom källsorterar alla miljoner papper de måste få in varje år. Nä Skatteverket har hajat grejen och blir därmed coolast i myndighetssvängen.

Enligt min deklaration fick jag förra året lön från 10 olika företag. Det var ändå mindre än jag trodde. Och sen är det väl en eller två som inte står med (jag vet, skäms). Men 10 stycken är ändå rätt bra jobbat med tanke på att man egentligen är arbetslös enligt arbetsförmedlingen.

Flängt runt i lägenheten och städat. Men varför känns det stökigare nu än när jag började? Och varför blir det alltid så när jag ska röja upp..? Jag vet inte.

I alla fall så jag lyssnat på den här 25 gånger för den är helt sjukt bra. Det är
Robyns nyaste [Spotify]. Enjoy, jag får fjärilar i magen av refrängen.


Fint.

dymotavla.jpg


Anders.

Jag älskar Arga snickaren. Jag ska bli som han. Arg och en jävel på att snickra. Idag har jag målat om väggar hela dagen på jobbet och kreativiteten flödar - I love it. Jag vill verkligen lära mig tapetsera, men det har inte funnits nåt bra tillfälle... Men snart hoppas jag! Bygga ihop, pyssla, måla är fan det bästa jag vet, men det har inte blivit särskilt mycket sånt på hemmaplan på alldeles för länge. Det kliar i fingrarna...Drumming.

Tvättstuga tvättstuga hej hej hej. Men det är okej. Ikväll ska jag fira min far som fyller 62. Världens finaste.

När jag var i Indien så lyssnade jag på en skiva typ 45 gånger, två gånger om dagen i 3 veckor. En skiva som jag la in på iPoden utan att veta vad det egentligen var - men fy va bra den var. Ni vet, det va 40 grader varmt men jag fick ändå gåshud varje gång!

Skivan var den här:Lyssna och älska den. Det är så jävla vackert.


Born to be cheap.

Vinn ett par sköna brillor och tävla här:

Allvarlig?

Kass blogg. Jag vet. Men jag har liksom inte haft nån lust. Har jobbat rätt mycket.

Sedan sist har jag hunnit varit på personalfest-resa till Värmland söndag till måndag. Helt galet. Som att va på läger fast alla va full. Jag va också full. Till 5 på morgonen. Rätt trött dagen efter. Men fan va kul.

Just nu sippar jag på en smoothie (kanske första gången jag gör en? Men jag hittade en låda blåbär med okänt utgångsdatum och fick feeling). Tänkte att idag skulle jag vårstäda, vädra sängkläder, kanske till och med putsa fönstren. Tog en sovmorgon, klev upp halv tio. Flippar upp persiennerna och vad FAN ser jag? 2 DECIMETER snö. Allvarligt? Ja, och det roliga är att det snöar fortfarande. Det här är ju så jävla sjukt. Jag känner hur ilskan stiger ju mer jag tänker på det. Fy fan.

Skitsamma. Jag försöker tänka på roligare saker, till exempel att jag ska jobba på SF ikväll :) Med Carro dessutom, så det kan ju gå hur som helst! Får se om det kommer bli några filmer på bio i Gävle ikväll, haha!

Nog.

Hemma!

Det blev visst den 9e jag kom hem... Och den 11e jag hade tid att säga hej igen. Men nu är vi på banan igen! Det har liksom varit lite späckat schema sen jag kom hem. F bjöd på 3 rätters och pastafrossa. Jag har längtat så sjukt efter pasta. Två gånger lyckades jag hitta det på menyn och det smakade... ingenting. Det är då man får en impuls att gå in i köket och svänga ihop nåt själv, för hur fan svårt ska det va att göra en pastasås?! Nepp, det har ju mest blivit chicken masala i olika former och ris om man säger så vilket ju ÄR helt underbart gott - men ris 21 dagar i rad blir lite tradigt.

Igår var det dop. Guldklimpen Elias vattnades av en av mina gamla konfirmationspräster och sen blev det fika timmar - himla mysigt. 
Sarah, som jag snott bilden av, va också där (vi är liksom nästan släkt. Nästan.) Vidare sen till bowling och Interpool för att träffa svärisarna (potatisgratäng har aldrig smakat så himmelskt. Trött på ris, ni vet) och sen hamnade vi på 25 års fest med grymt drag, vidare ut på krogen och sen, hör och f-ing häpna, efterfest till halv 5 imorse. Men ändå oväntat pigg idag!

Tur det, för idag fyller VÄRLDENS BÄSTA SYSTER år. Min fina vackra syster och förebild (ja, det är du!) så idag bli det ännu mer fika med min fina familj.


Här kommer den:
Jag har upptäckt att vara solbränd i mars efter typ århundradets längsta vinter och alla är som blekast är ungefär som att vara spetälsk. Folk tittar på mig som om jag hade nåt fel. Det är jätteroligt!


Nu ska jag slänga på lite mat och sen gå på kalas. Fullständig redovisning kommer, promise!