Hej då, på en stund.Vi hörs 8 april :) Ta hand om varandra nu.


kul!

[chipchophero.jpg]

Härifrån.


Gaga olala.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Ja, länge sen nu! Jo, det är bra. Hur är det själv?


Vet ni då? Jag har köpt biljett till LADY GAGA-konsert! Ja ja ja! Det kan ju bli så jävla bra. En sån himla tur att jag var ledig just idag! 8e maj... det är inte långt alls.Idag har jag packat (som jag tjatar om precis hela tiden, tror jag) Eller packat, lagt fram det som ska med i klädväg. Bikinis, det va inte igår! Jag skulle behöva köpa ett par flipflops. Vad gör men det så här års?

Annars då? Jo just nu ligger jag hemma på min schäslong och äter vindruvor, insvept i min nya pläd av fuskpäls. Och ja jag känner precis hur kliché det låter. Och nej det va inte planerat. Jag har räknat efter hur mycket bensinpengar jag är skyldig C efter allt fläng till Kungsberget och råkade bara hamna där. Det är skönt att va ledig, som sagt.

Jag skulle ju berätta om Precious också. Den va fruktansvärt jobbig och bra. Hamnar i "man har det nog rätt bra, ändå"-kategorin utan att bli dryg. Mariah Carey som fått mycket press & beröm över sin roll som socialsekreterare va inte med så mycket som all uppmärksamhet antytt, men gjorde faktiskt sin roll fantastiskt bra. Min systers vassa öga hittade öven Lenny Kravitz som sjuksköterska. Men det här är ingen kändis-som-wannabe-skädespelar film. Den är välspelad som attan. Gillar du bara lyckliga slut blir det här kanske inte din favorit, men alla borde se den. Den hänger kvar i flera dagar i bakhuvudet och det är alltid ett bra betyg.

Ikväll blir det fika med mina bästisar.
Puss!

 


litet.

Imorgon är jag ledig. Då ska jag blogga. Och packa. Helvete vad jag måste packa. För det är bara en vecka kvar nu. Och jag hänger inte med. Igår såg jag Precious med världens bästa (lovar!) syskon. Den va svinhemsk och jättebra. Men jag kan utveckla det sen. Imorgon. Som jag sa.

ID.

Okynnes shoppa på Kicks - MASSOR!, kanske hitta lite kläder, hämta ID-kort, lämna böcker, bjuda mamma och pappa på mat, dammsuga, dammtorka. Ja, det va väl allt på dagens lista?


Apropå ID. Jag ÄLSKAR att kolla leg på folk.
- Ett paket Prince? *ser ut som 15*
- Mm... Har du LEG? *njuter av att ha överhanden på kidsen i Kungsberget*
- Eh alltså nä jag trodde inte man behövde det när man skulle åka skidor.
- Synd! Men du har ju hyrt skidorna ser jag.
- Ja?
- Då måste man ha nån typ av legitimation.
- Men alltså... Fan! *går*
- Hehe... I win again! *highfivar mig själv*

Landet brunsås.

Det finns två saker som jag gillar.

Det ena är mat.

Och det andra är public service.

Det går ett program just nu som heter Landet Brunsås och detta program kombinerar dessa två på ett himla fint och roligt sätt. Det handlar om mat, inte matlagning. Alltså, det är inget matlagningsprogram.

Det
här avsnittet som handlar om barn och mat är SÅ JÄVLA ROLIGT. Jag ÄLSKAR DINO! Leverexprimentet, åh, det är så bra TV! Varför snöar barn in på korv och makaroner? Och kan man lära sina barn att älska lever?

Ni måste ju bara titta. Jag lovar.


Programledarna:


(Om två timmar ska jag se Alice in Wonderland.)