Scramble.

Varför i helvete är det bara skit på tv? Nyss hemkommen från en spontan-bio med Math, Sex & the city 2, som faktiskt slog mina förväntningar.

Mannens vänner har lagt beslag på honom för kvällen och jag känner mig just nu... trött. Lite sliten av att jobba och aldrig vara ledig mer än en dag i sträck. Inte kunna ha en ordentlig helg. Att en ledig dag hela tiden följ av jobb.

Också trött för att jag inte tagit värst bra hand om mig själv på länge. Jobbat mycket men ändå varit med överallt. Man vill ju inte missa nåt - det är ju sommar! Trött för att jag inte tränat ALLS på alldeles för länge och jag har nåt en slags gräns där det inte känns okej längre. Vill inget hellre än träna, men tiden... fan alltid kan man skylla på nåt. Det gör mig trött på mig själv.

Trött för att våra grannar börjar väsnas igen.

Men ändå glad. För jag har allt jag vill ha.

Osugen på att va själv men vill verkligen inte ha sällskap.
Törstig men inte sugen på nåt.
Kollar Sportspegeln fast det är det tråkigaste jag vet.
Ni vet hur det kan va. Visst?

Kommentarer
Postat av: Tessen

Fråga mig när jag tränade sist?:D hemska tanke. Jag skyller på mitt jobb, jag är inte sugen på att åka till nått gym, gå på något gympa pass efter att ha jobbat 10-19.15 och är hemma 19.45. Typ ett gåband hemma känns som det mest troliga alternativet;)

Kramis

Postat av: ..:Sarah:..

du är så jäkla go :) PUSS

2010-07-28 @ 11:11:15
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: fine

vi var på SOVA och kollade på en svane senses igår, jag kände ingenting när han vände på sig, 90 kgs klumpen till karl jag har ;)Underbar säng. Och jo, kontinental vill vi ha. Aldrig mer ramsäng. Aldrig mer IKEA säng!tack för hjälp, darlo.

2010-08-03 @ 09:38:04
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: d

thorrrzzlan. kom så leker vi!

2010-08-06 @ 13:04:05
URL: http://denizbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback